Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klotka

Mozliwe, żeby facet nie lubił być pieszczony oralnie?

Polecane posty

Gość klotka

Bo mam takie wrażenie, że jemu to wcale nie sprawia przyjemności. Wcześniej naciskał, a kiedy poczułam się gotowa...jeszcze nie zdarzyło się, że doszedł. Coś ze mną nie tak?

Gość stary chińczyk
Możliwe, możliwe... Może robisz to zbyt intensywnie (sprawiasz mu ból) lub zbyt słabo (niewiele czuje) - najlepiej spytaj jego...

Spytaj go w jaki sposób powinnaś to robić, by było mu jak najprzyjemniej. Ja nie miałam w tej kwiestii najmniejszego doświadczenia, poćwiczyłam, popytałam a teraz mój facet po protsu mnie błaga żebym pieściła go oralnie - tak mu się to podoba.

Gość klotka
pytałam, ale zawsze mówi, że było wspaniale. a jednak czuje, że coś jest nie tak.

Skoro nie doszedł, to wątpię że było mu wspaniale... Sorry za szczerość ale wytrysk u faceta jest miarą jego zadowolenia. Ale coś mi tu nie gra. Skoro nie dochodzi - to albo Ty przerywasz w trakcie bo już nie masz ochoty dalej go pieścić, albo on Ci przerywa, bo może go boli albo mu się nie podoba.

mysle, że gdyby go bolało, to nawet nie pozwoliłby mi się zbliżyć. jeżeli robię to źle..to może jakies porady? bo kocham go i chciałabym mu dać jak najwięcej przyjemności, nie chcę zrezygnować z seksu oralnego, bo mi równiez sprawia to przyjemność.

Kochana po porady to Ty się musisz udać do swojego faceta - tutaj żadna z nas nie wie jakie pieszczoty sprawiają mu największą przyjemność. Niektórzy faceci lubią mieć lizane jajka a mój nie, bo go to po prostu łaskocze... Ilu facetów tyle ulubionych sposobów oralnego pieszczenia.

Gość cgn
niemożliwe.