Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lichywlosssss

wlosy to 3/4 ladnego wygladu

Polecane posty

Gość lichywlosssss

kurcze jakie to niesprawiedliwe ze niektore kobiety maja ladne geste wlosy a inne niie. nawet ta brzydsza kobieta z ladna fryzura wyglada lepiej od ladnej z lichymi wloskami. dbam o wlosy i guzik sa cienkie musze ciagle miec krotkie fryzury bo w dluzszych wygladam beznadziejnie takie siurki mam

Gość niestety ale jest dokladnie ta
jak piszesz mam ten sam problem 😭 ile ja się musze nakombinowac żeby wygladać estetycznie przez te koszmarne cienkie włosy

Gość pytająca Mysiaaa
Znam ten ból... ja niedosyć,ze mam cienkie włosy to jeszcze wypadają kilogramami:/

Gość pytająca Mysiaaa
Tylko,ze moje nie wyglądają raczej tak MEGA cienko,bo mam włosy takie falowane,puszące i po myciu na takie bardzo cienkie nie wyglądaja. Ale wypadają bardzo :/ I zadne witaminy nie pomagaja

ja tez tak mam, wygladam jak z okna na plac, wlosy tak plaskie, ze szkoda gadac. jedyne co to pianka, lakier i duze walki na glowe i mam podniesione wlosy na jakies 45 minut, potem znowu klapa :O

Gość pytająca Mysiaaa
Zeby było śmiesznie to na tyłku i pipie mam mega grube i gęste do tego, kręcone jak cholera

Gość lichywlosssss
dbam o wlosy nie susze nie prostuje ale mam genetycznie cienkie i proste jak drut. skad to przekonanie ze jak kobieta ma cienkie wlosy to je prostuje czy nie dba o nie. mam kumpele farbuje co 2 tygodnie prostuje odbarwia i ma grube i geste. to niestety geny

Gość pytająca Mysiaaa
Ja tymi na głowie sobie nie radze , a z tymi u dołu to masakra jakaś, wysrac się za przeproszeniem czasami nie moge jak ich nie podetne !

Gość uuppppppppp

Gość uuuuppppppppp

Gość to prawda niepodwarzlna

Gość uppppppppppppp