Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzia lalka nie duza

jak bede wygladac w ciazy ??

Polecane posty

Witam jestem w 4 tyg ciazy i martwie sie tym jak ja dalej bede wygladac ;) raczej nie martwie tylko tego sobie przedstawic nie potrafie :( mam 154 i 44 kg przy takim niskim wzrosicie jak bede wygladala w 9 miesiacu ?? czy brzuch jest baaardzo duzy czy to zalezy od postury czlowieka :( wiem moze wyda sie glupie ale moze byly w takiej sytuacji inne juz mamy :) zapraszam :)

martwe sie tym ze bede miala taki wielgasny brzuch ze nic nie bede potrafila zrobic:(

Gość różnie z tym bywa
ja jestem szczupła i miałam mały brzuch...moja koleżanka była szczupła i miała ogroomny brzuch... to zależy ile ty przytyjesz...i jaką dziecko będzie miało wagę... ile będziesz miala wód płodowych itd

Gość 1 kaloria
Ja ostatnio w przychodni widziałam taką drobniutką, szczuplutką dziewczynę z naprawdę już dużym brzuchem i wyglądała bardzo fajnie :) Chyba każda kobieta w ciąży, jeśli o siebie dba to wygląda ładnie :) Gorzej ze mną, bo jestem raczej grubsza i mam 179 cm wzrostu. Pewnie w 9 miesiącu będę przypominać niedźwiedzicę :D

tak tak bede o siebie dbac :D tylko kurcze wlasnie boje sie tego ze takiego brzucha dostane ze chodzic nie bede mogla :D:D :P choc wiem ze zalezy od wiele innych czynnikow :) bo jakos siebie nie wyobrazam w 9 mc z bruchem podwojnego arbuza :D :(

Gość Ewa Ewunia Ewcia
mam kolezanke miej wiecej w twoich wymiarach :D wygladala cudnie maly brzuch ale naprawde uroczo , wiec nie wiadomo ile bedzie dziecko wazyc, ile wod plodowych itd nie da sie przewidziec no i nie jesc za dwoch :P

Gość to naprawde zalezy
Nie da sie przewidziec. Ja jestem w 8 miesiacu, nie przytylam strasznie duzo ale brzuch mam tak wielgachny ze ledwo chodze:-) Moja kolezanka przytyla dokladnie tyle samo co ja a wyglada o niebvo lepiej i brzuszek ma zgrabniutki.

Gość do zuzia
ja mam 160cm i 45 kg przed ciaza to moja druga ciaza , wygladalam clkiem niezle w ciazy pierwszej i teraz tez :) brzuch mialam duzyy ale taka pileczka fajna :) moge Ci przeslac foty na gg jesli chcesz ;)

:) dzieki za kazde wasze wpisy , no zobacze jak to u mnie bedzie :( byleby ok :) do osoby wyzej fotke jesli masz ochote mozesz przeslac na mail serduszko111_21@o2.pl tylko brzuszka oczywiscie ;) bo jakos nie wyobrazam siebie z wielka pilka :( ciezko mi to pojac :D

ogolnie dobrze sie czuje , zadnych objawow , tylko piersi tkliwe , tylko okres sie nie pojawil , bo tak bym nie wpadla na mysl ze to jednak ciaza :) zawsze czulam ze pierwsze dziecko bedzie dziewczynka no to zobacze za pare miesiecy czy intuicje posiadam :D