Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce żyć

załamana...

Polecane posty

Gość nie chce żyć

Mam 39 lat, 5 dzieciaków- najstarsza ma 20 lat a najmłodszy ma 3 lata... brałam zastrzyki antykoncepcyjne ale wpadałam.. myslalm ze tyje ale to jednak ciaza bo czuje ruchy! nie mam okresu 4 mieiace, nie chce isc do ginekologa... nie chce mi sie zyc, córka ma prakktyki gdzie dostaje tylko 150 zl , maz pracuje a pensja jegoi to 1300 zł... nie mamy z czego zyc... pol roku temu bylo lepeij maz moj zarabial 2000 zl,al musial przenies sie do innej pracy... opieka nam pomaga, mamy tylko 2 pokoje .. nawet nic nie mam do dziecka, kompletnie nic;(

Gość ehehe nothin self..
:(

Gość ....majka....
Faktycznie masz bardzo ciezką sytację, ale to nie powód zeby Ci sie nie chciało życ, masz dzieci. Znam wiele rodzin wielodzietnych, gdzie oboje rodzice nie mają pracy, a jednak sobie radzą. Może to hormony w ciąży powodują u Ciebie takie nastroje...

Gość jolamama
moge Ci troche rzeczy dac po swoich dzieciach, i nie łam sie bedzie dobrze..musisz teraz pozytywnie myślec wiem że łatwo sie mówi ale teraz to chyba za późno na płacz...napisz czy byłabys zainteresowana ciuszkami ja mam 3 letneigo chłopca i 3,5 miesieczna córeczke która co raz wyrasta z rzeczy a wiecej dzieci napewno miec nie bede wiec... aha i idz koniecznie do lekarza

Gość nie chce żyć
ale nam na nic nie wystarcza. musze zrezygnowac z jednego rachunku alby zapłacic ten wazniejszy! teraz male dziecko a nasze mieszkanie to w sumie 45 m kwadratowych:(

Gość a na internet Cię stac

Gość ojejku....
a o antykoncepcji słyszałaś??? jeżeli to prawda co napisałaś, to śmieszna jesteś kobieto, nie wiesz mając prawie 40 lat, że z seksu są dzieci?????????????

Gość ojejku....
a Ty masz coś z oczami ? Przeciez pisze kobieta że zastrzyk anty miała

ojejku...przeczytaj najpierw cala wypowiedz a nie najezdzasz nie wiadomo po co😠 przeciez pisze kobieta,ze antykoncepcja zawiodla nie wiem co Ci poradzic,sytuacja ciezka naprawde,ale trzeba miec nadzieje na to,ze bedzie dobrze,oby maluszek byl zdrowy corka skonczy praktyki ,pojdzie do pracy moze maz zmieni na lepiej platna glowa do gory nie lam sie

Gość na__marginesie
sorry, ale biorąc tabletki antykoncepcyjne jakoś nie chce mi sie wierzyć że kilka razy wpadłaś :O chyba nie potrafisz ich stosować, matko mając taką sytuację materialną mieć 5 dzieci....nic cie widzę doświadczenie nie nauczyło... wcale mi ciebie nie żal!

Gość JózekZpierdziszewa
Bądź silna dziecko nie jest temu winne. Daj mu wszystko co potrafisz i myśl pozytywnie. A najpierw to daj w ryj swojemu chłopu który jest niezaradny ale ma jak widać spory popęd.