Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekaweeee

co kupić pod choinkę 14- leniej chrześnicy??

Polecane posty

Gość ciekaweeee

??

kosmetyki,pamietnik,sprzet grajacy,płyty,ksiązke a czym sie interesuje to moze prosciej nam bedzie?

Gość płyte lady gagi
czy czego ona tam slucha

Gość ciekaweeee
no właśnie o to chodzi, że to taki typ który interesuje się wszystkim i niczym z przewagą niczym. pytaliśmy co chciałaby dostać ale ona zawsze odpowiada nie wiem.

to daj jej kase albo jakies karnety na solarium,na ciuchy,na kino czy gdzie tam jeszcze niech sama zadecyduje ja nienawidze jak sie mnie ktos pyta cobym chciała nigdy nie wiem cobym chciała a potem dostaje 50 zegarek lub klejny obraz który kurzy sie w pwnicy ;)

Gość a ile chcesz wydac
na prezent?

Gość JózekZpierdziszewa
Kiełbasę krakowską podsuszaną. Ewentualnie beret i wibrator, jak się jej beret nie spodoba to niech się p.....

Gość Józek hahahahahahhaaaa
:)

Gość ciekaweeee
myśleliśmy już nawet o laptopie. takie sa teraz promopcje. np.699 + system operacyjny. ale jeśli teraz wydamy 1000 zł to co poźniej??? na 18-stkę samochód??

no własnie to jest to teraz kupisz za 500 a co potem? świat tak zapierdziela ze niedługo na komunie beda helikoptery dostawac....skro chcesz wydac 600 na laptopa to daj jej 300 w koperce kartke i napewno sie ucieszy zobaczysz ;)

Gość ciekaweeee
pewnie posika się za szczęścia. ale czy nie rozpieprzy?? w sumie to nie mój problem...

Gość ja bym kasy nie dawala
14 latce nie wiadomo na co ja przeznaczy a rozne sa nastolatki jezeli mieszkasz w wiekszym miescie ja bym wybrala bony do sklepow z ciuchami np za 200-300zl jaki H&M czy cos jezeli lubi sluchac muzyki moze mp4 jak nie ma ale ogolnie postawila bym na ciuchy ja na 13 urodziny zabralam moja chrzesniece do sklepu z ciuchami powiedzialam wybieraj co chcesz ale max 200zl byla zadowolona kupila to co chciala a i ja nie mialam moralniaka ze dalam kase a ona na byle co wydala

ja mam 14 lat i proponuje kosmetyki moga byc np do kapieli rozne ciekawe akcesoria sa balsamy perfumy to sie przyda