Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara panna stara panna stara

Czuje, ze straciłam wszytsko

Polecane posty

nie mam faceta, nie moge znalezc, nie wiem, moze mam za wysokie wymagania czy co, na sylwestra bede siedzic sama w domu, i to mnie najbardzij denerwuj, ze cała polska bedzie sie swietnie bawic, a ja bede siedziec w domu z tvp1, tak Wam zazdroszcze, szczegolnie tym co ida na jakis bankiet, wczesnije do kosmetyczki , fryzjera, urde starsznie wam zazdroszcze w zajbeistym towarzystwie, tak bym chciała juz faceta miec, chodizc z nim do kina, na spacer, za reke, dzownic do niego czuje, ze bede stara panna , naparwde

jest wiele stron kojarzących pary może tam poszukaj (tylko licz się z tym że najpierw parę razy trafisz na tego nieodpowiedniego)

Gość biała dama 87
:) Też zazdroszczę tym co maja plany na Sylwestra :) Ja też niestety będę siedziała w domciu prze kompem....

Gość biała dama 87
To co SAMOTNI W SYLWESTROWĄ NOC,spotkajmy się :D

nie bede szukac na internecie, a gdzie mozna znaleazc fajnego faceta, w wawie? Mieszkam tutaj niby duze miasto , facetow pełno , ale jakos tak pusto

Gość martuskaaa
a ja powiem ci tak ze ja mam chlopaka i co z tego jak i tak bede sama na sylwka :( a on w pracy, i uwierz ze nie ty sama bedziesz spedzac sylwka przed tv...

ile masz lat? ja poznalam mojego faceta wlasnie w necie na blogu :) mialam wtedy 22 lata on jets ode mnie mlodszy a tez myslalam, ze nikt mnie nie chce ze jestem samotna. Odkad mam faceta jestem radosniejsza, bardziej otwarta i tetraz dopiero mam powodzenie wiec to chyba takze zalezy od sposobu bycia....ale nie martw sie kazdy kogos znajdzie :)

kurde, ale ja mam 20 lat, bede siedzic przed tv za 40 lat ale nie teraz, tymbardzij, ze ja uwielbima sie bawic, ale pozatym chce faceta, no kurde, wszyscy maja, nie mam do kogo sie odezwac tak normalnie , zrestza nie chodiz o to, ja sama chce dla siebie, zebym miała kogos kogo moge pokochac, zebysmy razem jezdzili do kina, do klubów, zebym miała komu gotowac, przytulic sie , pokłócic , isc na sylwestra, kurde, no starsznie Wam zazdroszcze, te przygotowania ,, nerwy, pozni idzie ze swoim partnerem tacy piekni, szczesliwi, bawiscie sie razem cała noc.