natalia123457 0 Napisano Listopad 16, 2009 witam serdecznie... Domyslam się ze setki razy bylo to pyt zadawane... ost nocy kochalam sie z chłopakiem.. bez zabezpieczenia.. co prawda nie skonczyl we mnie... i to bylo jakis czas przed zakonczeniem.. ale wiem, ze w plynie znajduja sie plemniki... byl to 4 dzien mojego cyklu z 26-28... owulacja najczesciej jest w polowie, odczuwam ja dlatego tez jest to 12-14 cyklu, wiem ze nie ma pewnosci... ale zawsze są obawy... czy moglibyscie mi doradzic cos... czy ciąża w tym przypadku jest możliwa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natalia123457 0 Napisano Listopad 16, 2009 ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NIE .... Napisano Listopad 16, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
okoani 0 Napisano Listopad 16, 2009 Myślę, że przy 26 dniowych cyklach 4 dc jest u Ciebie niepłodny (tzw. niepłodnosć względna) - nawet gdybyś miała 16 dniową fazę owulacyjną to przy max, przeżywalności plemników (6 dni) możesz spać spokojnie :) ale następnym razem lepiej sie zabezpieczaj albo poświęć trochę czasu na mierzenie temp. i obserwację śluzu, by wiedzieć dokładnie kiedy masz owulację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ntalia123457 Napisano Listopad 16, 2009 bardzo dziekuje za odp :) pozdrawiam... troche jestem spokojniejsza i juz do takiej sytuacji naaapewno nie dojdzie :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach