Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem i się nie dowiem

Co wy o tym myślicie???????

Polecane posty

Mam takie małe pytanie....... Od ponad pół roku utrzymuję kontakt z facetem. Jak na razie jeszcze się nie spotkaliśmy (co ma wkrótce nastąpić) Z jego strony są słowa, że mu zależy itd No ok i teraz moje pytanie, ja wiem że nie jesteśmy parą, dopiero po spotkaniu zobaczymy jak to się dalej potoczy, no ale skoro jestem ja to po co często wchodzi na portale randkowe????? Ma konto na kilku (o zgrozo) Czyli mam rozumieć, że w razie co szykuje sobie "zaplecze" czy jak????? Dodam, że ja odrzucam wszelkie zaproszenia na kawę, chcąc być fair wobec niego.....a może ja to wszystko źle widzę.....Wszystkie opinie mile widziane

Gość NobertDeRiro
No dziwne, ale rozumiem, ze sie widzieliscie i slyszeliscie? Moze jest lovelasem?

Gość bbrruukk
jak to napisac ,to ty tez miej kogos na boku ,a jego nie traktuj serio ,tylko jak on ciebie

Gość wffwfwf
nie jestescie zadna para bo sie nawet nie widzieliscie, nie masz prawa mu kazac zeby skasowal profile..

No w gruncie rzeczy to nie jesteście wobec siebie zobowiązani, bo się nawet nie widzieliście, ale rozumiem co czujesz. Skoro mówi, że mu zależy, to chyba ewidentnie znaczy, że nie flirtuje z innymi.. :O ile macie lat?

Za daleko się zapędzasz. Jeszcze się nie spotkaliście a ty już widzisz was jako parę. Daj się temu spokojnie rozwinąć . Póki co możecie się spotykać z innymi.

Tak widzieliśmy się i słyszeliśmy. Też tak sobie tłumacze, że jeszcze tak na prawdę nic nas nie łączy. Tylko staram się zrozumieć co nim kieruje????? Nie chcę, żeby po raz kolejny ktoś mnie zranił.......

a z drugiej strony to taka jest prawda, że skoro mi też zależy to gdzieś tam troszkę czuję ukłucie zwłaszcza, że ja tak nie robię. Nawet bym tak nie potrafiła.....

no bo w sumie nic was nie lacyz, nie jestescie para, nie spotykacie sie jak para - facet nie ma czasu sie zakochac, nie ma przytulania, pocałunków, seksu wiec dlaczego ma wszystko dla Ciebie rzucac? jesli Wam na sobie zalezy to zacznijcie sie spotykac jak normalni ludzie a wtedy - jesli mu zawrocisz w glowie to wykasuje tamte konta.

Gość mam alergie na facetow
jesli Ja podrywa, mowi Jej, ze mu na niej zalezy, to powinien sobie dac na wstrzymanie :P

to nie jest takie proste........ trochę kilometrów nas dzieli

Dziękuję wam za te kilka odpowiedzi....... Nawet mi trochę pomogły i powiem wam że nawet z większością się zgadzam...... Zobaczymy jak sprawy się potoczą......

Gość lulilulilu
za wcześnie, żebyś mogła mieć do niego żal, że interesuje się innymi, nie jesteście jeszcze para! Ba, nawet na randce nie byliście! Po kiego aż pół roku się nie postaraliście o normalne spotkanie????

Już pisałam odległość i jeszcze kilka innych spraw. Niestety nie zawsze wszystko układa się tak jak by się chciało.