Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jednajedyna

Do Panów

Polecane posty

Gość jednajedyna

Drodzy Panowie, czy spotykając się z kumplami/braćmi/innymi krewnymi na piwku rozmawiacie o tym, co robicie ze swoimi kobietami w łóżku? Wiem, że mój facet kiedyś w rozmowie z kuzynem i jego dziewczyną zaczął opowiadać o tym jak to ja mu dobrze loda robię, mimo że miałam dotychczas doświadczenia w tej sferze. Wg dziewczyny kuzyna powinnam to uznać za komplement ale mnie krępuje to, że inni wiedzą. Wolę, żeby inni nie wiedzieli co my razem w sypialni robimy. Wyraźcie proszę swoje opinie.

Gość a-polak
bo tutaj w polsce facet może opowiadać jak mu kobieta robi dobrze, wtedy mówia o takim ogier a o kobiecie zwykła szmata

Gość kochanek zony kolesia git
prostaki o tym rozmawiaja,gentelmani nigdy!

Gość kochanek zony kolesia git
ja i moi koledzy dogadzamy sobie i niema o czym rozmawiać

Gość jadnajedyna
a-polak Czy jeśli ten facet to jest moja pierwsza prawdziwa miłość, pierwszy partner seksualny - to też jestem zwykłą szmatą? Ludzie mi nie chodzi o opowiadanie kolegom co sie robiło z puszczalskimi na dyskotekach tylko o seks w STAŁYCH ZWIĄZKACH.

Gość nie wiem co o tym myśleć
babyyy! Wy tez opowiadacie swoim 'psiapsiółkom' jakich to macie ogierów... i jakos nikt nie ma pretensji.

Opowiadanie 'psiapsiółkom' to jak dla mnie głupota - ja nigdy nie chwalę się przed moimi. Uważam, że to co robię z moim facetem nie powinno wychodzić poza naszą sypialnię (no i ewentualnie poza łazienkę, bo tam też się zdarzają akcje;))

Gość jarek brat leszka
Faceci którzy o tym rozmawiają to poprostu żałosne dzieciaki a ci którzy najintensywniej o takich rzeczach gadają i chwalą się ile to oni panienek nie mieli to poprostu zwyczajne wałkonie Mnogość kobiet i doświedczeń z kobietami mają tylko ciche wody tzn dyskretni panowie którzy dzialają a nie gadają :classic_cool:

Gość jednajedyna
Sytauacja, że chwalił się mną przed innym facetem zdarzyła się tylko raz - a przynajmniej tylko o tej jednej wiem. Moze wyolbrzymiam problem ale przyznam że poczułam się dziwnie gdy dowiedziałam się że rozmawiał o tym z kimś trzecim.

Gość ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
nawet sobie nie wyobrazamy jak oni o nas gadaj miedzy soba

Gość ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
moj znajomy to non stopopowiada co robi ze swoja kobieta... kiedy jak i gdzie

Gość ci którzy o tym
opowiadają są słabi w te klocki i tylko sie zgadaja :D co robią i co im sie robi, a w gruncie rzeczy marza o tym o czym gadaja :D cieniasy :D