Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorin27

moja teściowa wszystkich ocenia na podstawie wyglądu jak reagowac na jej uwagi?

Polecane posty

Gość dorin27

każdego musi obgadac ten ma krzywy nos chociaz tak naprawde mnie to nie obchodzi bo jest fajnym człowiekiem ale dla niej wyglad jest najwaznieszy albo ta dziewucha jest paskudna i garbata.Strasznie ciężko sie tego słucha jak powinnam reagowac?

Gość może rozłóż jej wygląd
na czynniki pierwsze i podsumuj ją jako osobę wg jejwyglądu-powiedz, że tak ją widzą inni :D

Gość NobertDeRiro
Porazka, ja stronie od takich osob, bo po prostu niczego soba nie prezentuja ... no i sama widzisz jak sie to na Tobie odbija. Zmienic - nie zmienisz ... albo sie zaadaptuj - zeby to na Ciebie wplywu nie wywieralo, albo stron.

Gość dorin27
no fakt piękna nie jest ale to tesciowa i chcialabym w jakis inny sposob dac jej do zrozumienia ze to co mowi jest niefajne:(

Gość dorin27
z nia tez jest taki problem ze jest strasznie chaotyczna tylko ona i jej sprawy sie licza no i oczywiscie jej niezaradnej coruni a to co ja mowie to jej nie interesuje bo mnie nie slucha i wiele razy sie o tym przekonalam.Ja tez takich ludzi omijalam szerokim łukiem ale niestety jej nie moge bo to mama mojego meza wiec spotkania z nia i wysluchiwania jak komentuje wyglad innych sa nieuniknione.Jeszcze bym zniosła gdyby ta krytyka byla skierowana w strone ubrania ale jesli to sa sprawy zwiazane z tym ze ktos ma duze uszy,stopy ze jest pulchniejszy ,siwy,chudy itp to mnie normalnie krew zalewa:(

Gdy ta kobieta kiedyś buźkę zamknie powiedz jej - że liczy się wnętrze człóowieka. A jeżeli jest chodzącą do kościoła - powiedz że Matka Teresa z Kalkuty miała 145 wzrostu i była brzydka jak noc ale taka szlachetna że ten detal nie miał zadnego znaczenia. Nie wiem czy tej jędzy coć pomoże... Unikaj tej zarazy, bo pewnie i ciebie obsmaruje....