Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oniduhc

prezent na 5 rocznice bycia razem

Polecane posty

Gość oniduhc

mam wielki problem. nie wiem co mam kupic swojej dziewczynie na 5 rocznice. wiadomo ze faceci sie nie nadaja do robienia prezentow dlatego was drogie panie prosze o pomoc

to raczej ty się nie nadajesz do związku z dziewczyną jesteście 5 lat ze sobą i ty się pytasz na forum co jej podarować? więc po prostu jej nie znasz nie wiesz co lubi, co się jej podoba, co chciałaby mieć...

Gość oniduhc
nie to że jej nie znam tylko po 1. mam bardzo ograniczony budżet bo jesteśmy w trakcie budowy i żyjemy we troje z jednej wypłaty a po 2. mam tyle spraw na głowie że nie bardzo mam czas na błąkanie się po sklepach no i po 3. wiem co by chciała ale to dostanie na gwiazdkę bo jest to trochę kosztowne i nie miałbym może pomysłu co jej dać innego na święta

Zaproś ją do restauracji na pyszna koalcje przy świecach 9nawet neich to bedzie ulubiona pizza:-)) i kup jej bukiet kwiatów. albo jakąś skromną bizuterię (np. bransoletkę).

Gość tez 5 lat
jestem ze swoim chłopakiem 5 lat, powiem szczerze ze coraz bardziej cieszą mnie "błahe" rzeczy... na początku związku podpowiadałam mojemu Misiowi co chciałabym dostać... teraz wystarczy mi bukiet kwiatów i zrobiona przez niego kolacja...jest to dla mnie cenniejszy prezent niż złota kolia:)

ja eż na początku kupowałam coraz drozsze prezenty a teraz... najbardziej go cieszą te niekosztowne, ale bezcenne - uśmiech, koalcja włąasnoręcznie zrobiona i samodzielnie wymyślona, ulubione ciasto, film w jego guście (sensacja ze strzelaniną lub mocno psychologiczny) w kinie, itd.

ja na ostatnia rocznice dostalam kubek. taki ktory po wlaniu goracego napoju zmienia kolor i ukazuja sie na nim nawsze wspolne 2 zdjecia. przez ostatnie 10 lat to chyba jeden z lepszych prezentow. lubie pic w nim kawe w pracy. tak mi wtedy "cieplutko".