Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

czy to źle wrózy czy raczej niekoniecznie??

Polecane posty

Gość

siedze na wykładach , juz końcówka ludzi, z jednej stony nikt sie nie dosiadł (swoja droga swietnie :( :/ ) dzwoni kolezanka , no to rozkładam dwa sasiednie krzesłą obok i sie klade, tak z podkulonymi nogami, i szepcze przezten telefon, i po chwili słysze : " pani której widze kolana co pani tam robi ? " no to ja wstaje czerwona i " yyyy długopis mi upadł" a on " nastepnym razem prosze do niego nie mówic, do może szybciej sie odnajdzie, bede szanował pani prace tak sama jak pani teraz moja, jak ma pani na nazwisko ? " mam z nim cwiczenia pozniej hoojowo czy nie ? bo juz jest hoojowo że nie mam tam prawie kolezanek , a ja bez zadnych takich nie wyrobie :( na tych studiach 😭

Gość Weronika- weronka
masz przerąbane, ale to zależy od wykładowcy... :)

Gość
ale myślisz że bedzie pamietał , tyle studentów co sie przewija :O

Gość
nikt mnie tam nie lubi!! laski sie lansuja i sa pewne siebie zainteresujcie sie tez tym tematem plesae :(

Pokaż mu, że jesteś profesjonalistką i nie gadaj na zajęciach przez telefon! a co studiujesz?

Gość
ale ja nie wyrabiam z nudów, jeszcze jak nie ma zkim pogadac póltorej godziny to stanowczo za długo :( nie pisze tutaj co studiuje bo jeszcze ktos mnie skuma z roku :(

Gość
JA TAM NIE MAM ZNAJOMYCH A JAK MAM BYC SAMA , TO ŚRWIUJE :( to jest najgorszy problem skupmy sie na nim :(

kurde to weź znajdź koleżankę jakąś... albo kolegę :P zresztą na studiach to już nie tak jak w szkole... więcej jest wolnych strzelców i to jest fajne :D

idę oglądać g jak gówno. Trzymaj się Przerwa :)

Gość
własnie mam wrażenie że wszyscy sie znaja :( 😭 a ja nie umiem sie z kims zapoznawac z biegu :( 😭

Przerwa to dopiero poczaek jeszcze sie skumasz ze wszystkimi :) i powiedz co to za kierunek naprawde nei tak duzo osob tu siedzie:)

Gość
juz to czuje że sie nie skumam :(😭 bo w ogole niby sa mili idt, ale pewni siebie , ja tak nie umiem moge tylko powiedziec ze nic z humana :]

Przerwa no to mi zaimponowalas ze nic z humana:) no wiesz to ze wydaja Ci sie ze sapewni siebie nie musi tak byc moze Ci sie tylko tak wydaje sama postaraj sie byc pewna siebie w czym niby oni wszyscy a lepsi od Ciebie?!

Gość
to Ci teraz odimpnuje bo zaocznie ;) ale mimo wszystko nie chce tracic tego studenckiego prestizu 😭 no tak jakby we wszystkim sa lepsi , chocby ta pewnosci siebie i opanowaniem 😭 a ja jestem rozemocjonwanym bahorem :O:O ja nie wiem skąd Wy to czerpiecie ?

sorki ze dpiero odp ale nadal mi imponujesz! to ze zaocznie to ni w czym niby e studia sa gorsze studiowalam i dziennie i zocznie ludzie faJNIEJSI NA ZAOCZNYCH:)

Studiuję na dziennych i po 5 latach mogę stwierdzić, że zaoczne są lepsze niż dzienne. Po zaocznych masz doświadczenie zawodowe itd a po dziennych? trzeba się nieźle nagimnastykować żeby wcisnąć w plan zajęć pracę...