Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apaulina

rzucił mnie po ponad 3 latach - kochanek

Polecane posty

Gość apaulina

wiem wiem zlinczujecie mnie za chwile ale moze od początku zaczne

Gość apaulina
poznalismy sie przez czat ja męzatak on zonaty nie wiem co było przycyzna ale zblizylsmy sie bardzo do siebei od razu sparwa była jasna ze nie rozejdziemy sie spotykalismy sie był tez skes ale najwiecej czułych rozmó pisalismy do siebei codziennei sms meile spotyalismy sie jsli to było mozleiwe jest miedzy nami 12 lat róznicy oczywisice obydwoej zdawalismy sobie sprawe że mamy rodziny dizeci i za późno sie spotkalismy by byc razmem ja osstanio wyczuwałam chlod z jego strony zawsze to on zabiegal prosił o spotkania był niesamowice czułu

Gość dsfdsfsdf
Ty już skończ. Nikogo to nie interesi. Rzucił cię, to i dobrze. Ile można w ten sposób. Takie rzeczy zawsze się kończą.

Gość apualina
ale ostatnio ciągle nie miał czasu wiec nie narzucałam sie choc przyznam ze brakowało mi no ale uszanowałam ale w ostatnich tygodni zaczla mi wypominac że rzekomo chce sie spotykaz z moim kuzynem ktory sie rozwodzi zaczal wymyslac niestowrzone rzeczy ja nigdy z kuzynem nic mnie nie laczylo to jego wymysł tylko stwierdził ze on jest stary schorowany ale to nie rpawda do tej pory tak nie mowil zadzowniłam ze glupoty gada zbył mnie ze jest zajety próbowalam pisac jakeis miele ale on nie dzowni nie odpisuje nie wiem co robic

Gość apaulina
wiem wiem ze sie konczą ale zawsze mówilismy sobie bo lubie jasne sytuacje że jesli komus ktoremus z nas ni ebezie odpowiadał ta sytacja to poprstu powie i tak bym chiała aby mi powiedział jasne a on wymysla ze cos niby jest zazdrosny i koniec nie dodzywa sie i juz diabli wiedza o co mu chodzi napisalam dzis ostatniego meila ze nei che sie mu narzucac zeby tylko wyjasnił o co mu naprwde poszło ale nic cisza musze przyznac ze ciezko mi z tym

Gość BronkoBil
A z mezem jak zyjesz? Moze byc ciezko jak tak sie nagle rozstaniecie.

Gość apaulina
juz nie o to mi chdozi ze mnie rzucił tylko o to ze nie powiedział otwoaarcie ech to boli

Gość apaulian
jest ciezko no z męzem jakos tak bardziej obok siebie nie jestesmy nastolatkami myslałm ze ma klase ze jak nie cche spotkan czy rozmwó meili to poprstu powie i juz tez by było ciezko ale przynajmniej jasna sytaucja

Gość haajajkakalalal
ZAWSZE TAK ODCHODZĄ...nie licz na wyjasnienia i wiem o czym pisze

Gość ...znudziłas mus się....
znudziłas się mu poprostu i nie wie jak ci to powiedziec ...znalazł sobie inną cizie i tyle.......

Gość gość
wiesz w zyciu nie zawsze ukalda sie jakbysmy chcieli..tez mialam nieprzyjemne doswiadczenia z facetem ktory zrywal ze mna 3 razy...ale wiedziałam że to ten jedyny….i go odzyskałam….. dzięki urokowi miłosnemu ze strony http://urokmilosny24.pl , teraz jest między nami idealnie i oby było jak najdłużej.