Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bandżola

Mękie osaczenie w pracy

Polecane posty

Hej Jestem pomocą sekretarki w dużym biurze. Pracuję prawie z samymi facetami. Myślałam, że będzie fajnie ale jako naiwne dziewczę się przeliczyłam. Zaczeło się od wspólnego wychodzenia z chłopakami po pracy na piwo. Miło mi było bo czułam się adorowana ale wydawało mi się to niegroźne. Trwało to tak ze 3 miesiące po czym faceci zaczeli być coraz bardziej natarczywi. Głupio mi było bo na wspólnych wypadach zaczeły sie między nimi chamskie gadki i wogóle tak jakoś bardzo sie poróżnili. W dodadku mój szef miał wiecznie do pretensje a to że gadam a to że powinnam bardziej się przyłożyć. Przestałam chodzic po pracy na piwo i ściemniłam, że mam chłopaka. (Wiem załosne kłamstwo) Nie uwieżyli chyba ale spasowali. Wszystko się w miare uspokoiło . Niestety ostanio pożądkowałam dokumenty i mój szef zażartowł ,że mam tylu apsztyfikantów, że pewnie niedługo sie ustatkuję (bleee). A ja głupia na to , że koledzy z biura mnie nie interesują i nigdy nie interesowali, i ze narazie dobrze mi samej. Od miesiąca mój STRASZNIE wymagający szef jest jak owieczka (w stosunku do mnie) Wszyscy to widzą. Co gorsza każdy uważa, że on mnie podrywa. Ja sama nie wiem. Polubiłam go trochę ale to wszystko. Kumple mówią, że szef mści się na nich jak któregoś ze mną zobaczy na papierosie czy przy jedzeniu w kuchni . Podobno zaczyna się na nich wydzierać. Mi nigdy nic nie sugerował więc jestem troche skołowana. Atmosfera w pracy znowu robi się z deka chujowa. Nie chcę z niej rezygnować. Wydaje mi się, że nie zrobiłam nic złego. Nie wiem jak to wyjaśnić. Mam pójść do szefa, który mnie trochę przeraża i powiedzieć mu żeby nie był dla mnie miły. Wszystko to pojebane!!!!

Gość nie żartuj
to męska rozgrywka