Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydzia jakich mało

jestem brzydka

Polecane posty

czy mam szanse na chlopaka i normalne życie ? :( bo jak narazie nikt sie nie chce ze mną związac :(

Gość dfgfdgdfg
odpowiednio o siebie zadbaj .. :) i bedzie git.

Gość kochanek zony kolesia git
to tak jak ja

Gość bo marze i snie
pewnie ze masz:)

Gość
musisz szukać w swojej lidze albo i niżej bo faceci maja wymagania :O nie wiem z " której storny jestes brzydka ? rysy twarzy? cos z figura ?

Możesz napisać,co jest głównym elementem tej brzydoty? Nos ,cera,włosy,tusza?

Nie narzekaj kobieto ;) prawda jest taka, że jeśli trafisz na inteligentnego faceta, to nie zwiąże się z cycatą blond laleczką.... a z Tobą. Dlaczego? Bo wszyscy się starzejemy, a charakter zostaje.

Gość drente
poka fote :):P:classic_cool:

to nie jest kwestia zadbania, pewnych rzeczy nie da sie zmienić :( jestem poprostu niewymiarowa, nie mam kobiecej sylwetki, wciecia w tali, w dodatku mam dużą głowe i okropny nos. Czasami chcialabym sie zapaść pod ziemie i nikomu nie pokazywac:( czemu zycie jest takie niesprawiedliwe, czemu jedni są tacy piekni a inni szkoda gadac:(

Gość dolorexs
tak wrozka bo bedzie dupcyl jej mozg a nie cialo

Wiem, że jest niesprawiedliwe. Jednak jeśli znajdziesz miłość- a znajdziesz na pewno, bo jest, choć niewielu inteligentnych facetów, to będzie to miłość trwała.

Gość
no własine tez sie zastanawiam czy to zostanie kiedys wynagrodzone i zadoscuczynione :O

Czasem brzydota jest pozorna,może udaj się do jakiegoś stylisty,fachowca....niejedne metamorfozy uczyniły z szarej myszki piękną damę.;) Najgorsze to-rozpaczać.

chcociaz nie jestem gruba mam pulchne policzki, wąsik który muszę usowac :( włosy suche, polamane i zniszczone... Cera brzydka, popękane naczynka, na brodzie pryszcze :(:(

dolores- skoro myślisz o dupczeniu tylko, to klasyfikujesz się do kategorii panien bez zalet z ciałem tylko ;) a na starość z czym będzie rozmawiał? Z ciałem? ;> i co mu ciało powie? " Marszczę się, nie masz czego już dupczyć, chcę iść do kościoła "...daruj ;D

Gość dolorexs
wrozka nie jestem kobieta to po pierwsze po drugie zalozmy hipotetycznie ze facet jest inteligentnt,szarmancki,uprzejmy,opiekunczy ale jest brzydki i ma 100 kg nadwagi,umowisz sie z nim lub wyjdziesz za niego za maz?

naprawde nie spotkalam w swoim zyciu zadnego faceta ktory by sie mną zaintesował, spojrzał na mnie milym wzrokiem i sie usmiechnął do mnie :( jest mi tak przykro z tego powodu :( wiem ze do konca zycia będe sama. Ale to nie moja wina ze jestem taka a nie inna. Tez bym chciala miec swoją drugą połowę, miewam stany depresyjne przez to :( ale juz chyba sie do tego przyzwyczajam ze nie będe miec nikogo, ze na nikogo nie zasluguje... chyba trzeba sie z tym pogodzic. Pogodzic sie z okrutnym zyciem, w ktorym szczęsliwi są tylko najpiękniejsi :(

i nie mowcie mi ze uroda to nie wszystko, poznalam juz kilku facetów z internetu, potrafilismy pisac godzinami, rozmawiac przez tel. o wszytkim az do momentu spotkania, potem zaden sie nie odezwał. To chyba o czyms swiadczy :(

chcociaz nie jestem gruba mam pulchne policzki, wąsik który muszę usowac włosy suche, polamane i zniszczone... Cera brzydka, popękane naczynka, na brodzie pryszcze - to nie jest tak źle,wychodzi na to,że musisz zacząć solidnie dbać o siebie. Strzel sobie jakąś kurację na włosy,idź do dermatologa. Na naczyńka bierz Rutinoscorbin.Słyszałam,że dobra jest maść o nazwie Pelethrokrem. Podstawa-nie załamywać się,ale zatroszczyć się o siebie.Jeśli Ty tego nie zrobisz to kto?

Dolores- owszem, wyszłabym za niego za mąż. Wagę da się zmienić, a wspólna dieta mogłaby nas jeszcze bardziej do siebie zbliżyć ;) mało tego- oboje zmienilibyśmy swoje przyzwyczajenia, a nasza kondycja by się poprawiła. Jestem żywym dowodem na to, że można stracić nawet 30 kg w ciągu roku.

uroda to nie wszystko -owszem,nie wszystko,bo..zazwyczaj idzie w parze z osobowością ; kiedy braknie urody,osobowość może stać się zbawiennym uzupełnieniem całości :)

Gość drente
wrozka to super umowisz sie ze mna?

a co z moją duzą glową , pulchnymi policzkami,nosem - tego nie zmienie, a ja nie jestem zaniedbana !!! staram sie dbac o siebie, dla siebie :( nie jestem zadowolona ze swojej mało kobiecej sylwetki ale gdybym nie dbała o siebie to bym zajadała swoje smutki i stała sie słonicą :( nie chce tak, chce zyć, cieszyc sie zyciem ale nie sama. Ta samotnosc mnie dobija, dlaczego niektore dziewczyny ( ladne dziewczyny) mają takie powodzenie a inne nie mają go wogóle. Bo teraz to nawet mało urodziwy chłopak chcialby ksiezniczke :( i to jest bardzo smutne

Drente- zwykłe "umówisz się ze mną?" nie wystarcza w kontaktach ze mną ;> brzydzia jakich mało- odpowiedni makijaż załatwi sprawę. A dla poprawy nastroju spraw sobie perfumy... najlepiej skomponowane przez Ciebie ;) zapach ma także duże znaczenie dla mężczyzn.

Gość drente
Wrozka to co proponujesz?

"pulchnymi policzkami wąsik który muszę usowac włosy suche, polamane i zniszczone... Cera brzydka, popękane naczynka, na brodzie pryszcze" to akurat możesz łatwo zmienić.

co wy do mnie piertolicie ja tu załamke przezywam a wy mi mowicie ze perfumami czy makijazem zalatwie wszystko. Gówno prawda , pewnych rzeczy nie da sie zmienic, nie mam kobiecej malutkiej twarzyczki, malego noska i duzych oczów. |u mnie wszystko jest inaczej !! kurva wszsytko !!

A kogo obchodzi klasyczna uroda? Makijaż z niejednej megiery uczynił urocze lwiątko. Idź do stylistki i wizażystki. One dobrze Ci doradzą. A co do perfum- 80 % facetów jeśli poczuje piękny zapach, to przez 5-10 min nie zwraca uwagę na wygląd. Jeśli w tym czasie dobrze zagadasz, facet nie zwróci uwagi w ogóle. Zamykając się w sobie i użalając się niewiele zrobisz... Drente- mój mail jest obok nicka.

Gość to jeszcze
poczytaj slownik ortograficzny i bedzie git usowac - Boze widzisz i nie grzmisz