Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydzia jakich mało

jestem brzydka

Polecane posty

Brzydzia -Niestety,tak właśnie jest ,że świat często kręci się wokół aparycji,ale nie można zakładać,że to jest sytuacja bez wyjścia. Szkoda,że nie można przejść ze świata wirtualnego w realny,pewnie coś mogłąbym Ci doradzić.Wiesz,czasem wiele rzeczy można zatuszować,od mankamentów odwrócić uwagę podkreślając to,co ma się ładnego. A mogłabyś napisać co masz w sobie ładnego? Jaka część Twojego ciała podoba Ci się. Tylko nie pisz,że nie masz w sobie nic ładnego.

Brzydzia,ale wiesz-skoro założyłaś topick i chcesz,aby ludzie do Ciebie pisali to się nie unoś.Nerwy nic tu nie pomogą.

Gość drente
wrozka poszlo na @

perfumy mi urody nie dodadzą, co nie znaczy ze ich nie uzywam, wrecz przeciwnie. Stylistka, makijazystka ?? mnie na to nie stać , pozatym robie sobie delikatny makijaz zeby za bardzo nie niszczyc cery. Nie chce udawac jakiejs wytapirowanej lalki którą nie jestem, tylko po to aby ktos na mnie uwage zwrócil ?? To sie mija z celem.. Jestem sobą i chce zeby ktoś mnie pokochał taką jaka jestem !!

Gość papa smerffff
no to sie uzalaj dalej................. jestes brzydka i to nie jest problem.........problemem jest to ze jestes PIERDOLNIETNA>>>>>

Jestem sobą i chce zeby ktoś mnie pokochał taką jaka jestem !! -ok,to też dobre podejście.A czy Ty siebie kochasz? Podobno jest taka zasada,że trudno oczekiwać od innych ,że Cię pokochają,jeśli sama się nie kochasz.

Gość fineasz
pokaz fotke to ci powiemy co musisz poprawic

sorki, ale drażni mie to gdy ktos mi mówi ze makijaż czy perfumy cos zmienią :( a jesli chodzi o to czy mi sie cos podoba w sobie.. tak, może oczy...ich kolor, trochę dłonie. I to chyba wszystko

w 80% akceptuje siebie, swoje defekty ale nie potrafie zaakceptować swojego nosa, polików.. na tym punkcie mam straszne kompleksy :( z tego powodu w pewnym momencie swojego zycia popelnilam duzy bląd, ale to było w akcie depresji !! nie chcialam byc do konca zycia dziewicą i zrobilam to z osobą do kotrej nic nie czułam, teraz tego żałuje. Bo zawsze wydawało mi sie ze zrobie to z osobą kotra mnie pokocha...

może oczy...ich kolor, trochę dłonie -super ,to już coś.Pewnie znalazłabyś jeszcze sporo innych elementów.Skupiaj się na plusach w swoim wyglądzie,a nie koncentruj uporczywie na mankamentach. Jeśli podkreślisz plusy ,inni także je dostrzegą.

ale przynajmniej jedno mam z głowy

Gość fineasz
to teraz masz z gorki i mozesz sie pykac to juz z gorki pojdzie,chetni sie znajda.

Gość BrożekZdupypierożek
Prawdopodobnie jedyną rzeczą, która może Ci uniemożliwić zbudowanie normalnych relacji z facetem mogą być Twoje kompleksy i przekonanie, że komuś przeszkadza Twój wygląd. Jedyną osobą, której opinie powinnaś brać do serca jesteś Ty sama i nie pytaj się retorycznie na forum, czy masz na coś szansę, bo zaraz znajdzie się ktoś kto powie, że powinnaś iść do klasztoru, albo się otruć muchomorem. Każdy z nas jest na swój sposób brzydki i każdy inaczej postrzega piękno, każdy z nas śmierdzi jak się spoci, puszcza bąki i każdemu wali z papy po wstaniu z pościeli. Czy dlatego powinniśmy się samobiczować i niszczyć sobie samoocenę. Masz szansę na wszystko jeśli przestaniesz sama o sobie tak źle myśleć.

Brzydzia,muszę już iść.Wiesz,jeśłi rozglądniesz się wokół siebie to dostrzerzesz,że wiele dziewczyn nie jest ideałami.Każda ma coś w sobie,czego nie lubi. Pa.

Gość .T
jeżeli jesteś szczupła, a brzydka to znajdziesz sobie kogoś na 100%. Gorzej mają grube, nawet jeżeli są ładne z twarzy. Nie jęcz, maluj się, włosy rób, cycki wywalaj i jedziesz.

Nie jęcz, maluj się, włosy rób, cycki wywalaj i jedziesz. :D:D:D

No dobrze, pisałam że ja juz siebie w 80% zaakceptowałam, teraz czekam na to aby ktos mnie zaakceptował. Narazie bezskutecznie. I w obecnej chwili to najbardziej dołujące jest własnie to ze nikt nie potrafi mnie pokochać, co więcej nikt nie próbuje mnie poznać .. bo nie jestem piękną laleczką na którą mozna sie gapić godzinami. I wiecie co duzo gorsze od moich niedoskonalosci jest sam fakt tego ze faceci mnie olejwają !! To własnie jest najgorsze, ta swiadomosc bycia tą brzydszą.

Gość BrożekZdupypierożek
No to Twój problem jest głębszy. Wynika oczywiście z tego, że nie akceptujesz siebie i masz z tego powodu gigantyczny kompleks i problem z samooceną. Poza tym widać wyraźnie, że Ty żyjesz pod presją otoczenia, lubisz się pastwić nad sobą i porównujesz z dziewczynami, które mają etykietkę ładnych. Myślę, że trudno będzie Ci polubić siebie, dopóki nie przestaniesz się porównywać i żyć w przekonaniu, że piękno zewnętrzne daje jakąś nadludzką siłę. Ok ja Cię kocham daj już spokój.

Gość NO PROOOOSZE CIE...
"robie sobie delikatny makijaz, zeby sobie nie zniszczyc cery. :-0 :-0 sorry, to czego ty uzywasz do makijazu?? cementu z wapnem??? :-0 co ty z 70 lat jestes, ze powtarzasz slogany, ze makijaz niszczy skore?? zreszta, w 70 latach tak bylo w istocie. ALE nie dzis, kobieto!!! dzis makijaz z dobrych kosmetykow pielegnuje skore, a nie niszczy, cwoku..!! :-0 :-p

ale ja to sobie nie zmyslilam, ja to widze jak jest naprawde. Koło ladnych dziewczyn zawsze kręci sie duzo facetów..tak bylo jest i będzie. Stawia nam sie coraz wieksze wymagania :( Chcialabym zyc normalnie, znalesc normalnego faceta ktory mnie pokocha.. wierze ze kiedys go znajde, moze.. W sumie to chyba kazdy zasługuje na milosc :(

Gość dolorexs
Ja bym wola ladna i grubsza niz brzydka i chuda.Przyklady?Liszowska

dobra, nie będe juz przynudzac, dzieki za cieple słowka.. troche mi lżej ze to komus powiedzialam :(

Gość .T
To chyba tylko Ty. Komentarze pod zdjęciami Liszowskiej dobijają. Chyba nie tylko ją. I w szkole widzę brzydkie i chude, pełno facetów. Grube i ładne, zero. Chyba coś w tym jest, nie?

Gość dolorexs
rzeczywiscie jest cos w tym;)znaczy ze jestescie ejszcze nie dojrzali i gust sie wam zmieni,bo w szkole tez mi sie kosciotrupy podobaly:)

Gość no akurat liszowska to
ma faceta i to jak kasiastego ...😴

Gość a ile masz latek

Gość dziwne co piszecie
o grubych ładnych i chudych brzydkich jestem chuda zgrabna ale brzydka. no BRZYDKA. łądna figura i BRZYDKA twarz. włosy zadbane, ale bez rewelacji, nic specjalnego. twarz BRZYDKA. po prostu. w życiu nie mogłąm mówić o facetach kręcących się koło mnie tera spotkałam kogoś cudownego, mam 32 lata i to mój 3 facet. dopiero. i też sie zastanawiam czy on jest ze mna moze dlatego, bo żadna go nie chciała...