Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KroplaMorskiegoLubczyku

Błagam, pomóżcie. To ważne..

Polecane posty

Czy możecie polecić jakiegoś dobrego ginekologa w Krakowie? Chodzi mi o to, żeby wizyta u niego była jak najmniej krępująca. Chodzi o PIERWSZĄ wizytę. Napiszcie ile trzeba zapłacić i tak dalej. Proszę. Najfajniej było by, gdyby owym lekarzem była kobieta. To dla mnie bardzo ważne. Będę wdzięczna za odzew.

Nie wiem, czy jesteś facetem, czy kobietą, ale dla babeczki pierwsza wizyta u gin. jest ważna. A pisząc ten temat chcę się przygotować ;] Więc nie wtrącaj czegoś, co jest mało ważne... albo w sumie rób to. Podbijesz temat ;) A tak na poważnie, to czy jest ktoś kto może mi powiedzieć coś o Krakowskich Gin?

Dziękuję :P Może Ty znasz jakiegoś lekarza ;)

Beata Baliga-Pałka 50 zł wizyta, uczennice i studentki 40 zł ja za cytologię, badanie ginekologiczne i usg dopochwowe zapłaciłam 80 zł. Bardzo miła, delikatna, wszystko wytłumaczy i odpowie na każde pytanie. Ona ma akurat gabinet w moim mieście ale w Krakowie też ma tylko nie wiem gdzie.

Dzięki wielkie. Właśnie czytałam o tej Pani, ale ma ponoć gabinet tylko w Skawinie :( Ponoć bardzo miła jest Pani K. Lenart. Chcę do niej iść, ale strasznie się wstydzę :( Jestem niepełnolenia i nie wiem, czy mogę iść tam sama- bez mamy. Dodam, że jest to (chyba?) prywatna klinika.

nie, na 100% nie ma tylko w Skawinie. Byłam ostatnio na wizycie receptowej i do Pani dobijał się ktoś ciągle na komórkę. Mimowolnie podsłuchałam i mówiła, że na jakiś tam termin nie ma wolnego miejsca w Krakowie tylko jedynie w Skawinie. To jest numer na rejestrację ja na ten dzwonię jak się umawiam na wizytę 722-295-808, możesz tam zapytać czy przyjmuje w Krk. a to numer na komórke do Pani doktor 668-678-681 Ja do ginekologa chodzę prywatnie od 16 r.ż Sama.

Dzięki wielkie. Ratujesz mi mój (i tak już wystraszony) tyłeczek. A nie wiesz, czy można do Niej napisać SMS'a? Czy odpisuje? Bo tak mi trochę głupio zadzwonić i 'dzień dobry, mam tyle i tyle lat, przyjmie mnie Pani? Chciała bym iść do Niej, bo na jakimś internetowym 'rankingu' lekarzy owa Pani miała dużą ilość głosów pozytywnych ;)

Smsa raczej nie wypada. zadzwon najpierw na rejestracje powiedz "dzień dobry chciałabym się zorientować czy Pani doktor przyjmuje w Krakowie" jeśli powie tak to zapytaj się gdzie dokładnie na jakiej ulicy i powiedz, że chciałabyś się zapisać na wizytę. Poprosi o imie i nazwisko i nic wiecej. A jak chcesz zadzwonić do niej to powiedz "dzień dobry, znalazłam pani nr w internecie i chciałabym się zorientowac gdzie pani przyjmuje w krakowie." powie Ci, że tu i tu to mówisz, że chcesz umowić się na wizytę podajesz imie i nazwisko.