Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Woj__tek

moja dziewczyna nie chce już czekać

Polecane posty

tylko po co czekać ? Seks to czynnośc taka sama jak wspólne oglądanie filmu czy jedzenie obiadu. A co z ludźmi którzy chca byc razem a nie zamoerzają sie hajtać bo to ludzie tworzą związek a nie kwit

Gość rrrrrrresiela
nic ja uważam po prostu że szkoda, że tak ciężko trafić na kogoś z podobnymi poglądami na te tematy. Każdy powinien się kierować swoim sumieniem, poglądami. Bo ja nie mam nic do ludzi którzy uprawiaja seks przed ślubem, żyja razem mają dzieci bez ślubu. CZy do tych którzy czekają do ślubu żeby się pocałować. Jeśli im to pasuje to ok. Gorzej jest jak 1 osoba chce czekac a druga uważa że to bez sensu. Wydaje mi się że w takich sytuacjach nie da się dojść do kompromisu trzeba szukać dalej... Bo nikt nie będzie zadowolony i po jakimś czasie zaczną się problemy. A jak tu wszyscy mówią seks to bardzo ważna sprawa w związku więc to duży problem jak się nie idzie w tym temacie dogadać.

Gość aaaajccccccccccccc
ja się nie kocham bo sie obawiam ciąży. Ryzyko zawsze jest. Mam koleżanki które brały tabsy i zaszły. Ja tam nie mogę mieć dzieciaka teraz więc nie ryzykuje. Bo aborcja to już dla mnie przesada..

Gość aaaajccccccccccccc
oczywiście dla chłopaków to nie problem bo oni nie rodzą jak na razie. i mogą sobie robić co chcą. JA będę rodzić dzieciaka w szpitalu i krzyczeć z bólu, a on np. leżec zapity w krzakach. Tacy teraz odpowiedzialni są faceci. Tylko do seksu im spieszno a potem uciekają.

Gość swiadek_jehowy
was wszystkich jehowa z metryki wykreśli !

Gość crovel
Jeżeli uprawiasz z sex i kochasz tego kogoś to nie robisz tego zeby go skrzywdzić zeby sie czy ją sprzedać, tylko robisz to z milosci. Z tymi zasadami nie wiadomo jak to dokladnie jest, nie wiadomo czy tamte zasady z innej epoki pasują do dzisiejszego swiata, który różni sie od tamtego. Zyjemy teraz w zupelnie innych czasach i ludziom jest naprawde ciezko sie odnalesc.

Gość włos się jeży...
ja pieprzę, co za mentalność! jak kuźwa w XXI w. można mysleć w ten sposób! czy ten facet na łeb upadł???