Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niekochanaja

czsami sobie mysle, z emoglabym wejsc z nim w uklad

Polecane posty

Gość niekochanaja

by po prostu byc przy kims, czy tez wlansie przy nim, bo szalam za nim, teraz troche juz lepiej, ale czuje sie mega beznadziejnie. i mysle sobie, z emoglabym sie z nim tylko spotykac dla przyjemnosci, nie wiem tylko, czy bym sie odwazyla. przeciez ja taka nie jestem:O

Gość niekochanaja
seks-uklad

Gość ryzykowna sprawa
sprawdza się tylko u silnych i ceniących niezależność kobiet. jeśli szukasz uczucia to tylko sobie krzywdę zrobisz. zależy Ci na facecie więc na bank będziesz chciała czegoś więcej. sprawdziłam na sobie

czy ty blondynka jestes czy co? droga wolna, chyba nie musze dawac ci odpowiedzi na to oczywiste pytanie co bedzie pottem..

Gość niekochanaja
wiem, ze bedzie tylko gorzej...

Gość niekochanaja
gorzej, jesli weszlabym w cos takiego. mi na nim zalezy, jemu nie. jedyne co nas laczy, to chyba pociag do siebie i fakt, z eoboje po prostu chcielibysmy kogos bliskiego, ale nie mozemy nikogo takiego znalezc. z reszta nie, czulabym sie jak szmata. dobra, to nie byloby dobre posuniecie. to nie to, czego szukam. :(

Gość niekochanaja
tak:) ale jak cholerapotrzebuje zainteresownaia faceta, samego faceta, zeby mnie kochal, chcial, ze chyba stad to wszystko:O ile jeszcze bede musiala czekac? czy kiedys sie doczekam w ogole? to nie jest tak, ze jeste zdeseprowana dziewczyna, ktorej do szczescia wystarczy facet i tyle. nie, ale bez faceta nie jestem do konca szczesliwa. co za dno. jestem stara, a od zawsze sama.

Gość czasem potrzeby kobiet
i facetow sa rozbiezne niestety :o

desperatka? jak sobie wmowisz ze ejstes stara to tak bedzie i inni dookola beda tak samo mysleli, autosugestia kochana, no i cen sie troszke 🖐️

Gość niekochanaja
heh, ja nie potrzebuje gumy, a faceta:P no chyba, ze jedno i drugie jest tym samym:)

Gość niekochanaja
dzieki chlopaki, jestescie rowni goscie:classic_cool:, ale piszac tu nie chodzilo mi o anons, a o wygadanie sie. mam 21 lat i wszystko to dupa:P ide spac, jutro bedzie lepiej.