Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bardzo mi teraz smutno

prosze was zwlaszcza facetow wytlumaczcie mi to!

Polecane posty

Gość szmatAAA Z CIEVBIE
I CHUUUJ :classic_cool: :P

Gość nitka..22
Facet dzwoni do 24 godzin po wzięciu telefonu - wtedy jest szansa na spotkanie W nielicznych przypadkach przy najbliższej popijawie dzwoni bo akurat przypomniał sobie ze ma twój numer a i to jest opcja bez "całowania"" kiziania" i innych tego typu, bo sytuację ze całowałam się z nowopoznanym chłopakiem miałam raz i oczywiście były iskry i wogóle był mną zachwycony ale nie oddzwonił, a jak go w tej samej knajpie spotkałam po kilku dniach to się speszył na mój widok

Gość bardzo mi teraz smutno
loli wole wierzyc w twoja wersje, haha, dlaczego tak poza tym nie widzicie szans ze nie dzowni, moze akurat w weekend zadzwoni, jest studentem, pilkarzem i na weekendach pracuje w restauracji.. moze jest zajety moze na weekendzie sie bedzie chcial spotkac, przeciez nie jest az taki swiety zeby pocalunki wydawaly mu sie grzechem

Gość hahahehe
pewnie sie puszczasz tylko z czarnuchami albo z ciapolami, jestes zwykla polska szmata

Gość pewnie sie terazzz
kizia i mizia z inną lampucarą :classic_cool:, która do tego pójdzie z nim do łóżka...

hahah nitka, ale ja to wszystko wiem jedyne co mnie gnebi to to ze tyle mi naopowiadal, taki byl chetny jeszcze jak wychodzilam to czekal az bezpiecznie zamkna sie za mna drzwi, puscil mi buziaki nie wiem zlamal mi serce huj

Gość nitka..22
Tamten mój był taki sam, nie mógł się doczekać nastepnego spotkania Ale zabawe miałam z koleżanka jak go spotkałyśmy potem, powiedziłysmy czesć i zaczełyśmy się śmiać, biedny się speszył i uciekł.... a nie należał raczej do peszących się ;p ech to były czasy...

Gość bardzo i teraz smutno
wiecie co chce zeby zadzwonil i bede w to wierzyc nie chce wiedziec ze nie zadzwoni, a skoro nie wierze w to to i nie uwierze poczekam jesli w weekend sie nie odezwie to szubiennica i kaput

moze dlatego sie nie odezwal bo opinie najwiekszej dziwki w okolicy, wszystkie brudasy mnie mialy :/

Gość pewnie sie terazzz
jej dziewczyno, sama do niego zadzwoń... bedziesz wiedziała na czym stoisz...

pieprzylam sie juz z kazda narodowoscia bedaca na emigracji w uk :)

Gość nitka..22
Jeśli powiedziałaby ze ma jego numer to bym zwątpiła.

Gość tak se mysle
lolilioli POWIEM CI SZCZERZE ZE JA TEGO NI CH*JA NIE ROZUMIEM MOZE KOLES UMARL ALBO CO kuzwa mozliwe bo mial dac znac jak dojedzie do domu a tu ni chu chu nie daje znac. nie dosc ze klamca to nie dotrzymuje obietnic.

nie moge sie pozbyc tego uczucia ktore caly czas mi towarzyszy taki gniecienie w klatce piersiowej i taki zal, smutna mina, nerwy w brzuchu..oczywiscie zaraz troche poplacze... a co ja sobie glupia myslalam, dalabym sobie reke uciac ze zadzwoni, to bym kurwa bez reki dzisiaj byla. Ale chce jeszcze miec nadzieje, moze akurat. Wtedy wybije mu z glowy jakies glupoty i lepiej dam sie poznac poza tym facetow nie mozna traktowac jak bogow, on tez swiety nie jest napewno skoro sie z taka ladacznica jak ja prowadza))))

moze dlatego, ze nie mialam wzorcow w domu moja mama tez byla puszczalska dziwka i nawet nie wiem kto jest moim ojcem :(

kurwa nie jestem z tych rejonow, ani sie nie nie puszczam to mi sie zdarzylo znim tylko takie niewinne pocalunki, a co myslicie z ta opcja ze dalam mu zly numer, bo wciaz mi sie myli koncowka

Gość krotka znajomosc
skoro Ciebie tutaj nazywaja szmata, ciekawe jak nazwaliby mnie

podszywy tam gdzie konczy sie smiech zaczyna sie juz zwykle hamstwo, ja tu tylko prosilam o wyrazenie opini czy sa szanse ze napisze a nie o sadzenie mnie za moje czyny fakt to dalo mi duzop do myslenia i nastepnym razem rozegram to inaczej

Gość krotka znajomosc
dalabym sobie reke uciac ze zadzwoni, to bym k**wa bez reki dzisiaj byla - boskie po prostu

Gość hahahehe
co z tego ze rozegrasz to inaczej jak i tak masz kurewski charakter ?

jezu niech ktos wreszcie mi napisze jakies slowa otuchy, czy jest jakas malutka nadzieja ze zadzwoni czekam do niedzieli jesli tego nie zrobi to do widzenia i nie mam do niego numeru szkoda, bo bym cos napisala chociaz lepiej nie...

Gość nie zadzwoni bo kazdy
wie zes jest kurwa

hahaaha boze ile wyzwisk jakby je chciala wziasc do siebie to nie wiem naszczescie traktuje was jak powietrze, wiem ze wasze zycie jest nudne, docieraja do mnie tylko pozytywne opinie

Gość krótka znajomość
masz nowe doświadczenie, które ukształtuje Toje zachowanie w przyszłości, masz jeszcze szansę,bo dopiero jest poniedziałek, i jesteś fajna, więc masz szansę na kgoś fajniejszego, jak ten sie nie postara

Gość bo jestes ograniczona myslowo

Gość nitka..22
Szansa ze zadzwoni jest, ale tak jak mówilam pod wpływem nawet moze sie z tobą umówi... ale z takim to nie ma sensu, bo będzie chciał jednego i jak się zorientuje, ze jednak nie dostanie to zmyje się szybko Jest jeszcze opcja ze go znów spotkasz, będzie to samo tylko tym razem posuniecie sie dalej i znów nie będzie dzwonił (moja kumpela cos takiego zrobiła i tak 3 razy z tym samym kolesiem a potem do pracy do niego goniła zapytać dlaczego nie dzwoni;/) Wiadomo istnieje szansa że sie mylę, nie znam facetów z uk, ale nasi juz tak mają...

Gość cioteńka z za dużymi majtasami
jak chcesz samych pozytywów to trzeba było nnie zakłądać topiku na kafe. tu komentarze zawsze 100% chamskie i prawdziwe :classic_cool: pozdro podszywacze

dzieki, moze to naiwne ale fajnie miec nadzieje...poczekam chociaz wiesz jak dzwoni zaraz po to jest inaczej...ale dobrze jesli wogole zadzwoni lepiej przekonac sie co moglam stracic niz myslec ze moglo byc z tego cos fajnego, bardzo mi sie spodobal.. tak bardziej niz ktokolwiek kiedykolwiek.

Gość krotka znajomosc
nie jest ograniczona, tylko "miala japonki na oczach", ale pamietajcie "jak kuba bogu tak bog kubanczykom" - was tez ktos szybko zaszufladkuje

na polskich facetow to ja sram, nie dziwie sie ze mi dajecie takie rady skoro opieracie sie na doswiadczeniach z nimi, oni potrafia tylko szybko i prostolinijnie zaspokajac swoje potrzeby, nie potrafia nawet mowic o swoich emocjach bo to ich zdaniem, takie niemeskie