Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieosiagnieta bez niczego

CO OSIAGNELISCIE MAJAC JUZ 24 LATA?

Polecane posty

Gość nieosiagnieta bez niczego

Pracuje w swoim zawodzie bardzo lubie moja prace teraz jestem na drugim kierunku ktory mozna powiedziec ze jest zwiazany z moim zawodem Moj chlopak powiedzial mi :jestes glupia zacznij myslec zapytal ile masz lat? Nic nie osiagnelas!!!! Dobrze nic nie osiagnelam bo bylam z nim w kraju w ktorym malo pracowalam bo ciezko bylo cokolwiek znalesc ale siedzialam tam bo mi zalezalo na nim za to w Polsce ukonczylam kursy,szkoly,prawo jazdy(przyjezdzalam do Polski na weekendy ) i pracuje w Polsce w swoim zawodzie w nowym roku chce juz wyjechac do innego kraju i szukac pracy w moim zawodzie za maz nie chce wychodzic ,dzieci nie chce miec, Czy wy juz duzo osiagneliscie majac 23,24 lata? Moze jest zly bo mieszkalismy w innym kraju chwilowo zjechalismy do polski zaczelam tutaj pracowowac w zawodzie chcial zjechac na stale ale postanowil wyjechac znowu a ja jeszcze musialam zostac w sumie sie widujemy bardzo czesto bo przyjezdza do polski ale nie wiem cyz chce jechac znowu tam do niego jechac bo znowu mi powie kiedys ze nic nie osiagnelam bo tam wcale nie jest latwo znalesc prace tym bardziej jak nie mam pozwolenia . nie jestem bogata nie mam auta zarabiam nie wiele mieszkalam u chlopaka

Gość orgazm wielokrotny 7 razy

Gość Diodaaaaaaaaaaaaaa
nooo...w ortografii to za dużo osiągnięć nie masz....:O

Gość colawoda
zmien faceta

Gość niejyugt
nie mozesz czegos odczytac??

Gość nieudany
mając 25 lat nic nie osiągnąłem a będzie jeszcze gorzej

Gość mnie też to ciekawi
niedawno skończyłam 24 lata w tym roku obroniłam magisterkę kierunek typowo inżynieryjny i to główne moje osiągnięcie ( prawo jazdy czy kursu jakiegoś nie uznaję za swoje osiągnięcia) Miesiąc temu wyjechałam z kraju, szukam pracy ale ciężko bardzo bez języka. Znam bardzo dobrze angielski, ale wymagają też "tutejszego". Mam od kilku dni doła, kończą się pieniądze, pracy nie ma, i mam wrażenie, że nic w życiu nie osiągnęłam :/

Gość jeszcze ze 2 kierunki
musisz skończyć, piszesz jak potłuczona

Gość do jeszcze dwa kierunki
jeden juz danwo skonczylam i dzieki temu mam prace :)

Gość zenuaaaa
naucz się stawiać przecinki, cokolwiek. Piszesz jak potłuczona. Tego się nie da czytac:o

Gość ja i co z tego
Jako 12latka już przewyższyłam inteligencje autorki. Jako 24 latka o problemach w związku rozmawiam z facetem a żale się o tym na kafe :o. Wiem, ze nie wystarczy skończyć drugi szajsowaty kierunek żeby zdobyć nieszczere uznanie głupich znajomych. Nie jestem durna żeby uważać głupi kursik czy prawko za jakieś osiągnięcie. Wiem że obcych ludzi chuuj obchodzi czy chce wyjść za mąż i mieć dzieci czy nie - więc o tym nie rozpowiadam bez sensu itppppppppppp mogłabym tak godzinami :)

Gość ja i co z tego
a NIE żale

Gość Lady the best
jak mialam 24 lata ( teraz 27) mialam ukonczone 2 kierunki studiow , 1 magisterskie , 2 licencjackie , zaczynalam staz w wieku 24 lat wczesniej zdane prawo jazdy , obecnie praca zawodowa i intensywna nauka jezyka wloskiego bo angielski juz przyswojony w trakcie studiow

Gość dzadzudzi
autorko, moim zdaniem wcale nie masz tak malo ;) a twoj facet ile ma lat i co osiągnął, że tak cie krytykuje?