Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie osiagnietaa

CO OSIAGNELISCIE MAJAC 23,24 LATA?

Polecane posty

Gość nie osiagnietaa

Pracuje w swoim zawodzie bardzo lubie moja prace teraz jestem na drugim kierunku ktory mozna powiedziec ze jest zwiazany z moim zawodem Moj chlopak powiedzial mi :jestes glupia zacznij myslec zapytal ile masz lat? Nic nie osiagnelas!!!! Dobrze nic nie osiagnelam bo bylam z nim w kraju w ktorym malo pracowalam bo ciezko bylo cokolwiek znalesc ale siedzialam tam bo mi zalezalo na nim za to w Polsce ukonczylam kursy,szkoly,prawo jazdy(przyjezdzalam do Polski na weekendy ) i pracuje w Polsce w swoim zawodzie w nowym roku chce juz wyjechac do innego kraju i szukac pracy w moim zawodzie za maz nie chce wychodzic ,dzieci nie chce miec, Czy wy juz duzo osiagneliscie majac 23,24 lata? Moze jest zly bo mieszkalismy w innym kraju chwilowo zjechalismy do polski zaczelam tutaj pracowowac w zawodzie chcial zjechac na stale ale postanowil wyjechac znowu a ja jeszcze musialam zostac w sumie sie widujemy bardzo czesto bo przyjezdza do polski ale nie wiem cyz chce jechac znowu tam do niego jechac bo znowu mi powie kiedys ze nic nie osiagnelam bo tam wcale nie jest latwo znalesc prace tym bardziej jak nie mam pozwolenia . nie jestem bogata nie mam auta zarabiam nie wiele mieszkalam u chlopaka

Gość nie osiagnietaa
? nic?:(

Gość metaluffa
mam dziury w mózgu i wielbię mego Pana Ciemności!

Gość kolo.pomarancza
mam licencjat public relations mam meza ,dziecko kocham pracowac z photoshopem szukam pracy popsute auto wynajete mieszkanie puty portfel ogolnie normalnosc naokolo

Gość nawroconaaaa
a gdzie bylas jezeli mozna wiedziec bo ja bylam w austrii i tez wrocilam bo zarabialam tyle co przed wyjazdem w polsce i nie widzalam sensu dalej to ciagnac wyjechalam tez ze wzgledu na faceta ale w pore oprzytomnialam i wrocilam i nie zaluje szkoda mi tylko tego czasu ktory tam zmarnowalam i pracy ktora rzucilam w polsce ale tak to jest jakk czlowiek ma nasrane w glowie i zamiast glowa kieruje sie miloscia.

bylam w anglii,podszkolilam jezyk,po powrocie poszlam na filologie angielska,ktora wlasnie koncze,zrobilam prawo jazdy (dla mnie mega osiagniecie), odlozylam troszke kasy,pracuje,dorabiam korepetycjami,nadal odkladam kase. Troche to malo osiagniec,ale dla mnie to i tak duzo,tym bardziej,ze od 18 roku utrzymuje sie sama i nikt mi nie pomaga.

Gość nie osiagnietaa
ustabilizowalam sie finansowo i teraz moge dwa razy w tygodniu do taniego ciucha po zakupy isc.

Gość nawroconaaaa
lepiej nie jedz z nim bo znowu ci to wygarnie siedz spokojnie w polsce skoncz te studia co zaczelas wiem jak jest ciezko znalezc prace za granica nawet po studiach w swoim zawodzie to dopiero sa nerwy ja juz to przerobilam na wlasnej skorze tyle razy po dupie dostalam ze nie mam zamiaru wyjezdzac nigdzie to byla taka moja lekcja zycia.

Gość nie osiagnietaa
nie kupuje tanich ciuchow

Gość kolo.pomarancza
nawroconaaaa jaka miloscie sei kierowalas????ze cie na takie manowace zaprowadzila??? milosc jest czysta i mila mysle ze to nie milosc, sama sie pogubilas milosc jest nieskazitelna

Gość nie osiagnietaa
a w zyciu sie ustawilam jak dziewica przy ruskich koszarach

Gość nieosiagnietaa1
nie podszywaj sie idz spac

Gość do bazienka
Tak on uwaza ze juz wiele osiagnal ma dobrze platna prace,mieszkanie, samochod bez wyksztalcenia

Gość nawroconaaaa
ja tez utrzymuje sie sama od 18 roku zycia wiec czlowiek wtedy ma gorzej i te osiagniecia troche wiecej zabieraja nam czasu niz naszym rowiesnikom ktorym studia oplacaja rodzice i do ukonczenia nie musza pracowac.a my musimy kombinowac zeby wystarczylo kasy na studia jedzenie czynsz wiec takie rzeczy jak prawo jazdy schodza na dalszy plan.

Gość nawroconaaaa
oj pogubilam sie wtedy baardzo ale i odnalazlam chociaz minelo juz troche czasu teraz zanim cos zrobie10 razy pomysle.czlowiek staje sie wtedy bardzo ostrozny.

Gość nieosiagnietaa1
ma prawie cala rodzine za granica Ja nie mialam nikogo Wied jemu bylo latwiej

Gość nawroconaaaa
jej facet to taki typ czlowieka ktory jak osiagnie cos wiecej to gardzi ludzmi ktorzy maja gorzej .

Gość nawroconaaaa
no to jemu bylo duzo latwiej a ciekawe jakby poradzil sobie sam bez rodzinki pewnie nawet palcem do dupy nie umial by trafic

Gość nieosiagnietaa1
wydaje mi sie ze ludzie w moim wieku dopiero koncza studia a to co on powiedzial to tak zabrzmialo jakbym juz miala 30

Gość Mam męża dziecko
przez 3 lata prowadziłam firmę, zamknęłam ją z powodu kryzysu, skończyłam studia(filologia polska), dorabiam w w wydawnictwie jako korektorka (pensja oo 150 do 600zł). Obecnie zastanawiam się nad nowym biznese. Dałam sobie czas do stycznia. Mam 26 lat.

Gość nieosiagnietaa1
gnoi mnie bo jestem biedna :( ?

Gość nieosiagnietaa1
ale ja bylam faktycznie glupiaa