Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0909090909-89898989898

Wbrew pozorom wiekszosc ludzi w Polsce nie uprawia seksu

Polecane posty

Gość 0909090909-89898989898

wyciagajac wnioski z wielu tematow ma kafe moznaby rzec, ze dla wszystkich ludzi w Polsce regularny seks czy to ze stalym partnerem czy niekoniecznie, to rutyna. Od siebie moge powiedziec ze obracajac sie w kregach studenckich (i nie jestem jakims studentem dziwakiem albo nieudacznikiem wrecz przeciwnie ) i wbrew obiegowej opinii, widze jak wielu moich kumpli, kolezanek (zdecydowana wiekszosc circa 80%) po prostu tego seksu nie uprawia. Owszem zdarza sie ze ktos byl w wiazku np 2 lata temu i mial partnera, partnerke przez np rok dwa, ale nawet wtedy doszlo moze do zaledwie kilku zblizen. Ciagle spotykam jedynie ludzi ktorzy nie maja aktualnie zadnego partnera, a o "przypadkowe" kontakty seksualne wcale nie jest tak prosto jak to sie wiekszosci marzycieli na kafe wydaje jakie sa Wasze opinie??

Gość onanista nie z tej ziemi
może i masz racje ale tak siak czy owak ide zwalić kapucyna i spać bo póżno a jutro z rana na kafeterie

nie wiem gdzie ty sie włóczysz ze ci o przypadkowy kontakt trudno a jak sie ma partnera to sie bzyka a nie z kolegami siedzi

Gość krótka piłka z mojej strony
no nie, bo jak ja miałem prawie trzy lata stałą partnerkę to rżneliśmy sie jak króliki, czasem i po kilka razy dziennie. tak wiec kwestia kilku zbliżeń odpada. ale poza tym to coś w tym jest bo od prawie roku jestem obecnie singlem i ...totalna posucha w temacie. a to kafeteryjne gadanie to w większości zwykła internetowa mitomania 🖐️

Gość sdchbcdxhb
Moje opinie są takie, że o przypadkowych kontaktach seksualnych z dziewczynami lub o seks-koleżankach się nie rozpowiada. Moi znajomi o moich nigdy się nie dowiedzieli Wyciągnij sam sobie wnioski.

Gość bhehheheheehe
no juz napewno uwierze ze kumpel kumplowi nie pochwali sie kolejna zaliczona dupa :D dymac to my ale nie nas ;)

seks kolezanka to nie kolejna zaliczona dupa tylko ktos z kim sie umawiasz na seks ale nie rozpowiadasz tego to chyba rozumiesz nawet kupla bo jak ona sie dowie to sie skończy smyranie

Gość Polka a co Ty idziesz
ulica i wybierasz sobie "partnerow na dzisiaj" na przykladowym przystanku autobusowym skiwajac na nich palcem?? :classic_cool:

ja mam stałego partnera wiec nie musze szukać innego no może nie az tak ale znaleźć faceta do zaliczenia to żaden problem faceci daj na prawo i lewo :D

Gość hajlihajlo moj wacek
"nie wiem gdzie ty sie włóczysz ze ci o przypadkowy kontakt trudno" no to ja nie wiem co Ty robisz i gdzie przebywasz i kim jestes ze ci o niego tak latwo

Gość ajjjjjjjjjj
moj brat raz sie upil i sie zalil mezowi ze mu zona daje raz w miesiacu i ze dla niej sex moglby nie istniec, z kolei moj szfagier nie kryje sie z tym, ze sex ma tylko wtedy kiedy uda mu sie upic zone wiec tez sporadycznie. Znam jeszce kilka przypadkow podobnych i wiem ze sa autentyczne, ale zna tez takich co robia to po kilka razy dziennie. wiec roznie to bywa, ale wiekszaosc to nie robi tego za czest i nie koniecznie z wlasnego wyboru.

Gość Powiem prosto
nie ma prostych reguł i nie ma jednoznacznych odpowiedzi. Sa i tacy co uprawiają seks na okrągło, są i tacy co od czasu do czasu. Jest spora grupa kobiet, która nie odkryła radości z seksu i uważa to tylko za obowiązek małżeński. Ale statystyki sa niezłe, podobno uprawiamy seks tak często jak południowcy, czyli Włosi i Hiszpanie...

Tak na marginesie. Za dużo oglądasz tego gówna. :O Twoją wiedzę na temat seksu opierasz tylko i wyłącznie na filmikach, pokazujących jak ludzie ruchają się w akademikach, samochodach, biurach, samochodach, kiblach dyskotek :O i naprawdę w tak dziwnych miejscach że sobie nawet nie możesz wyobrazić. :D I zamiast szarpać druta znajdź sobie laskę, która będzie zimna jak lód i ją rozpracuj do wbitki a gwarantuje że gówno Cię będzie obchodzić co myśli "większość ludzi w Polsce" :D 🖐️