Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teraz o podszywaczach

Czy lubicie podszywaczy?

Polecane posty

Gość Król Podszywów
żona każe mi, żebym przebrał się za Napoleona i poszedł zagrać w Multi Lotka, a potem mam najechać na nią w łóżku jak na Portugalię

Gość Król Podszywów
muszę najpierw skosić kosiarką jej łonowce :classic_cool:

Gość turbodymowoman
zmieniam biegi na tatusiowym drążku :classic_cool:

Gość juztyna
ejjjjjjjjj >> co tak Cię interesuje życie erotyczne innych ? Nie masz własnego? Jesteś.....Niedopieszczona :p ?

Gość ejjjjjjjjjjj
ano jestem niedopieszczona :-o Wczoraj mój żelowy wibator złamał się na pół, za bardzo go ujeżdżałam, i teraz nie mam z kim przeżyć rozkoszy.

Juztyna, daj spokój, dziewczę przecie widać że smutne z powodu tego iż ktoś na "ręcznym" biegi zmienia miast nią się zająć ku obopólnej przyjemności :P

a co ci do tego,gowno cie obchodzi co mnie interesuje....po to ci ludzie pisza wlasnie tu o swoich problemach by ktos im pomogl,doradzil a ty najwidoczniej nie masz nic madrego do powiedzenia i kolo dupy ci powinno to latac czy jestem dopieszczona czy nie,wiec zajmij sie soba

Gość juztyna
nieładnie ejjjjjjjjjjjj, nieładnie. Chyba dawno Ci ktoś nie dogodził, bo jakaś naładowana chodzisz. I jeszcze innym każesz, żeby brali się za swoją babę, np. takiemu Królowi Podszywów. No chyba, że zbliża Ci się okres, to wtedy zrozumiem dlaczego zachowujesz się jak ostatania wredota

bo powiem tak...co kogo obchodzi czy odpowiadam tu czy np na forum ogolnym... a tymbardziej czy jestem dopieszczona czy nie...jakbym chciala zeby to kogos obchodzilo to bym dala temat ze jestem niedopieszczona i tyle... jakby nikt tu nieudzielam odpowiedzi na jakis tam temat bo jaki sens by mialo to forum a mam swoja wiedze na temat sexu wiec staram sie zawsze powiedziec cos madrego a nie krytykowac innych

he he...narazie jeszcze wredna nie jestem... a jak chce sie brac za swoja zone to niech sie bierze...przeciez kolo dupy mi to lata szczerze mowiac:P

Gość juztyna
czasem trzeba przystopować, bo możesz kogoś urazić. Czasem lepiej jest coś przemilczeć, niż być "szczerym do bólu".

Gość juztyna
bo Ty się wo góle jakoś łatwo denerwujesz :P Miej więcej dustansu :P

Gość juztyna
dystansu

Gość juztyna
ale krytykujesz podszywaczy, a oni tak wiele wnoszą do tego szarego kafeteryjnego życia :)

ojj jeszcze ich nieskrytykowalam:) narazie delikatnie powiedzialam co onich mysle gdybym miala skrytykowac to zypelnie inaczej by to brzmialo no a podszywaczy nie lubie to fakt

Gość juztyna
wolę nie myśleć co byś powiedziała, gdybyś naprawdę miała ich skrytykować ;) A mi nie przeszkadzają, dzięki nim dzieje się coś ciekawego :D

no niby jest ciekawiej...mnie np oni nie szmiesza...nie wiem,jakos kiepsko im to wychodzi i mozna ich na pierwszy rzut oka poznac a powinni byc malo rozpoznawani... gdy jestem od wczoraj czarna mi to tez juz nie przeszkadza

Gość uwazam....ze.......
przegladajc te forum napotykam sie na komentarze ejjjjjjjjj i powiem tylko tyle to fajna dziewczyna ma duza wiedz i to widac jej odpowiedzi nie sa glupie i bez sensu oby wiecej takich osob

Gość juztyna
mi wydają się zabawni. Nie ma to jak rozruszać jakiś nudny temat sprośnym komentarzem, który nie jest w ogóle na miejscu :classic_cool: Tu się nie zgodzę, że powinni być mało rozpoznawani. Najlepsze są podszywy, gdzie ewidentnie widać, że sprawcą był podszywacz.

Gość ejjjjjjjjjjj
ja tez uwazam, ze to fajna dziewczyna zna sie na wielu rzeczach i potrafi cos doradzic