Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyzwolonaona

Zegnaj ozieble!

Polecane posty

Gość wyzwolonaona

Moje mysli kraza caly czas wokol tego samego, co u Cebie, gdzie jestes gdzie byles, czy myslisz o mnie tak jak ja o Tobie? Nie widzisz jak mnie ranisz, nie chce twojej litosci. Znowu to samo, myslalam ze bedzie jak n niebie a jest tylko bol.Wiem ze swiat jest niesprawiedliwy i zepsuty, ze faceci to dranie ale problem w tym ze mam zwyczaj zapominac o co tym wiem, pewnie dlatego to moje przejebane zycie kreci sie w kolko. Staram sie i czekam az to wszystko dostrzegniesz, co Ty myslisz ze ja jestem z kamienia pojebie? Zycze Ci na pozegnanie mega moralniaka z niesamowitymi wyrzutami sumienia, blizny na duszy i zebys sie nauczyl za mna tesknic, pusta poduszke ktora Ci bedzie przypominac o tym, ze ta ktora tam kiedys lezala odeszla na zawsze. Widzialam w Tobie cos niesamowitego, tak to jest jak kobieta jest zakochana i to bylo Twoje szczescie ale zmarnowales je. ZEGNAJ!

Gość Niebieskie auto
Dobre;) Ale polecam urywki z książki Hinduska Miłośc..za 24 zł.. Też na faktach:)

Gość Ejlo
heh wyrzuc poduszke co by Ci nie przypominala a j kupie nowa to se razem na niej legniemy :P :D