Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieodpowiedzialna mama

Jakie jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaze

Polecane posty

Mam 4,5 miesieczna corke, jestem po cc i ostatnio ( 2 dni temu) zaszalelismy z mezem ( karmie piersia) i dopiero teraz do mnie dotarlo, ze moglam zajsc w kolejna ciaze:/ na drugi dzien zauwazylam u siebie sluz taki bardzo ciagnacy, przezroczysty, tak sie boje ze moge byc znow w ciazy a minelo za malo czasu:( jakie jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaze? kiedy moge zrobic test?

Gość taka sobie jedna ania
jak niby mamy ci odpowiedziec, czy zaszlas w ciaze i kiedy mozesz zrobic test, jesli nawet nie podalas daty ostatniej miesiaczki? I dziwi mnie, ze majac juz jedno dziecko nie wiesz, po jakim czasie pojawiaja sie objawy ciazy...

Gość damski hydraulik
ale czy mąz spuścił się w twojej piczce ?

w ostatniej ciazy objawami bylo brak miesiaczki, nie mialam w ogole nudnosci, czulam sie dobrze teraz po ciazy jeszcze nie mialam okresu wiec jak mam liczyc od @ ? pytam sie po jakim czasie po stosunku test bedzie wiarygodny

moze jestem okropna ale nie chce narazie drugiego dziecka, corka jest calym moim swiatem

autorka nie pyta czy jest w ciąży tylko czy jest duże prawdopodobieństwo... prawdopodobieństwo zajścia w ciążę jest. Jeżeli karmisz dziecko tylko piersią to nie jest ono duze. chociaż mnóstwo już dzieci z takiej "antykoncepcji" się urodziło. generalnie trudno jest określić stopień prawdopodobieństwa. musisz uzbroić się w cierpliwośc:)

nie moge przestac o tym myslec na noc daje malej butelke ale zaraz potem piers( najczesciej jeszcze je z obu) a w nocy karmie ja jeszcze piersia o godz ok 2 i 5

choćbyś nam wypisała tu dokładną liczbę karmień to i tak Tobie nie odpowiemy:( nie masz teraz innego wyjścia jak tylko czekać... rozumiem że się stresujesz ale teraz to już za późno. i tak nic nie zmienisz

a tak caly dzin karmie ja piersia boje sie strasznie, 4.5 miesiaca to nawet nie zdazylo sie zagoic:/

dzieki bardzo alonuszka:) kiedy zrobic test?

to już dla mnie trudniejsze pytanie. wydaje mi się że około 3 tyg od stosunku powinno być ok

Gość za 2 tygodnie
te po 7 dniach moga wyjsc mimo ciazy negatywne wiec poczekaj conajmniej 2 tygodnie

dziekuje:) teraz czekac i miec nadzieje, ze jednak nie

to w takim razie trzymam kciuki za negatywny:) wbrew pozorom wcale nie tak łatwo czasem w ciążę zajść:)

skoro 2 dni temu zaszalałąs to mioze biegiem do gina po tabletke "PO" masz 72 h na zażycie jej

alonuszka:)