tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Listopad 17, 2009 tak mi smutno :( zawsze gdy odchodzi ktos, kogo sie zna, jest przykro :( i nie moge byc na pogrzebie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojojojojojojojojoojojjjjjjjjjj Napisano Listopad 17, 2009 to się alko napij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ty jestes jakas ograniczona Napisano Listopad 17, 2009 chyba :O wchodzisz na to pierdolniete forum po to zeby pisac o tym ze ktos odszedl ? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Listopad 17, 2009 wchodzę, by napisać ze mi smutno, a nie że ktoś odszedł :( czytaj ze zrozumieniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojojojojojojojojoojojjjjjjjjjj Napisano Listopad 17, 2009 heh... matka mojej dziewczyny właśnie walczy o życie więc troszkę rozumiem, dlatego dałem dobrą radę aby się napić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PiwnoOka_84 0 Napisano Listopad 17, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Listopad 17, 2009 spoko, nikt mi szczegolnie bliski w sumie, ale bardzo mnie jego smierc uderzyla :( i to tak nagle :( ehhh... idę spać :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach