Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nocny maras

jak jej powiedziec by w koncu polozyla sie spac?

Polecane posty

Gość nocny maras

3 razy w tygodniu pracuje na takie zmiany ze w domu jestem przed 3 w nocy, pracuje tak bo mam studia dzienne a chcialem miec jakies dodatkowe pieniadze. Ale o co mi chodzi: Pisze tutaj bo nie wiem jak sklonic moja dziewczyne zeby kladla sie spac poniewaz zawsze czeka az wroce do domu i puszcze jej strzale ze wszystko ok. Wstaje o 6 rano na uczelnie wiec chcialbym aby sie wysypiala

Gość a moze taak
:) normalnie:) Kochanie spokojnie nie musisz czekac az wroce, swiat nie jest taki niebezpieczny a ja jestem duzym chlopcem i trafie do domku, powinnas sie wysypiac, mam wyrzuty ze jestes niedospana:)

Gość nocny maras
a moze taak o bardzo ladnie :) Hmm poza tym boje sie pomyslec co bedzie jak np zapomne puscic strzale przeciez ona sie tam zaplacze bidulka :P

Gość nocny maras
Poza tym mieszkam w jednej z najniebezpieczniejszych dzielnic w moim miescie, wiec ma parwo sie zmartwic ale powiem jej tak jak napisaliscie ;)

Gość 32 na karku
ja pierniczę, ale masz dobrze:P

Gość nocny maras
32 na karku Dlaczego? :)

Gość 32 na karku
no nie zartuj:P martwicie się nawzajem o siebie poczytaj to forum. ilu piszących marzy o takich relacjach ale dla ciebie to chleb powszedni:D

Gość Niebieski Kwiat
A nie pyta się czasem czy nosisz czapkę? Zimno już, zwłaszcza o 3 nad ranem:D

Gość nocny maras
32 na karku Heh no kocha kocha czasami wrecz fanatycznie. Wyobraz sobie ze kiedys mi sie skonczyla kasa na koncie i ona tez nie miala wiec poleciala do zaprzyjaznionej sasiadki zeby do mnie zadzwonic. Wiem wiem no niestety ludzie juz traca zaintereswanie soba nie martwia sie ale to taka glupia mentalnosc ze dopiero gdy sie cos stanie rozumieja. Poza tym jestem pol krwi azjata wiec jestem dosc czesto zaczepiany..

Gość nocny maras
Niebieski Kwiat Czapaje to ona sama mi kupila no fakt zimno, wy kobiety to macie dobrze was wlosy grzeja przynajmniej :P

Gość 32 na karku
pół azjata? to jak u Ciebie z karate?:D sorry za stereotyp:P zmykam spać i życzę tylko takich problemów Dobranoc:)

Gość nocny maras
32 na karku hahaha uwierz mi ze kiedy napadnie kilku nawet najlepsza sztuka walki nie pomoze, jedynie w filmach jest tak ze jak jednego otacza np 5ciu to kazdy z nich podchodzi po koleji a nie wszyscy naraz :P Dziekuje, pozdrawiam, dobranoc :)

Gość Niebieski Kwiat
No fajny sms:) Ale myślę, że bez buziaka i dlatego nie doszedł:P bez tego się nie liczy:P

Gość nocny maras
Niebieski Kwiatku ;> ;> ;> sms ??

Gość Niebieski Kwiat
ten od autora a moze taak :)

Gość nocny maras
Niebieski Kwiatku A no jasne ;) Sms z buziakiem a bez to tak jak zwykly list a priorytet w polaczeniu z poleconym ;p