Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kernel.

Nie ma czegoś takiego jak piękna kobieta ani czegoś takiego jak brzydka kobieta.

Polecane posty

Gość
no i co z tego wszystkiego wynika? że powinnyśmy się malować i Was - mężczyzn, oszukiwać ;) wyobraź sobie, idziesz do łóżka z pięknością, a budzisz się obok kaszalota :D

Gość kernel.
Nie no może przesadziłem. Popatrzyłem na zdjęcie dody bez makijażu - w sumie tez jest przeciętna:)

ja nie mowilam tutaj o malowaniu, tylko o dbaniu o siebie bez dopiekszaczy typu makijarz i kamuflowanie

Gość kernel.
--->wyobraź sobie, idziesz do łóżka z pięknością, a budzisz się obok kaszalota A nie tak jest? Może nie aż kaszalota ale niestety na pewno jest duża różnica. Wiecie co pomaga? To, że mam w pamięci to, że to ta sama, która mnie wcześniej zachwycała. Mówię sobie to i staram się na nią patrzeć tak jakby i w tym momencie była taka piękna

Gość lola777
lala.. wystarcza dlugie blond wlosy zgrabna figura i faceci sie slinia jak psy.. a z twarzy moze byc przecietna

Gość jiokp
tu akurat sa zdjecia profesjonalne, wiec wiecie... ale tak naprawde ona jest bardzo szczupla, szczegolnie brzuch i biodra , niezbyt apetycznie to wyglada., a twarz zalezy, ma taki troche wiekszy nosek . A i wlosy ma doczepiane swoje ma do ramion, albo troszke poza ramiona, i podbno ma brazowe wlosy ... no i tu ma chyba staniki z gabka, powiekszajce, bo swoje piersi ma malutkie :) krociutki filmik na zywo :) http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090701/MISSKIELCE01/993480207 No moim zdaniem neibrzydka ogolnie rzecz birac,choc na scenie wyglada ladniej:) ale jednak, czegos jej brkuje .. tylko nei wiem czego

Gość
Nie wiem jakie masz znajome :D ale ja rano wyglądam mniej więcej tak samo jak wieczorem ;) czasami mam wrażenie, że bez tapetki młodziej i bardziej świeżo

Gość ikpol
nie no jak po silowni to ona raczej nei wyglada;/ bardziej na niedozywiona

hehe jak mi daja mniej lat niz mam to bez tapety juz calkiem wygladam jak dziecko :P ale ja siebie taka lubie bez make upu oczywiscie

Gość zxc345
ochh jej ...

"popatrzcie jakie to piekno: ona ma ladne zadbane wlosy biale zabki pewnie wybielane szczupla figura pewnei silownia itd............... gdyby kazda przecietna dziewczyna kazda z nas zaczela tak dbac to bysmy wszystkie mogly zostac miss" Hehehe naprawdę w to wierzysz? :P Zejdź na ziemię.

rosna mi tzytze>>>>>> TAK wierze w to! oczywiscie sa kobiety ktorym matka natura urody poskapila, ale dzieki dbaniu o sibie moga byc w pewnym stopniu atrakcyjne rowniez

Gość vbn
nudny ten temat jak flaki z olejem

Gość kernel.
--->Rosną mi tzytze To jak wytłumaczysz fakt, że temat ten założył chłopak - czyli ja? Ja bym miał pocieszać pasztety?? Niby czemu? Celowo wszyscy mówimy tu, ze są wyjątki. I w ogóle jest to pewna rozciągłość. Np jedna bez makijażu będzie taka sobie a z makijażem bardzo ładna. A inna bez makijażu naprawdę nieładna a dzięki makijażowi jakoś da radę wyjść na ulicę Hm a nawiązując żartobliwie do --->:tak a to prowadzi to faktu że faceci sa ładniejsi, bo bez makijazu nie straszą po notzach: To w końcu w przyrodzie to najczęściej samce są bardziej atrakcyjne, wyraziste, żeby podobać się samicom i o nie konkurować a samice są szare, nijakie. Hmmm czyżby i u ludzi tak było, tylko ludzie odwrócili te role?:D

Gość kernel.
--->nudny ten temat jak flaki z olejem Bo nie po twojej myśli?:) To czemu jeszcze nie śpisz tylko tu siedzisz?:P

nie chce mi sie z autorem polemizowac skoro sam powiedzial ze wg niego tak i tak faceci sa naj baj 🖐️

Gość kernel.
--->Quicksand to był żart:) Przecież i tak dziewczyny (zwłaszcza ładne) podobają mi się o wieeeele bardziej niż mężczyźni A poza tym to większą część topiku się ze mną przecież zgadzałaś:P

i tu tez sie zgadzam ale do polowy... bo sa tematy w ktorych nie znajdzie sie zlotego srodka jak np ten, baby i faceci sa tak samo brzydcy i ladni ......... jedyna roznica to taka ze kobiety moga sie malowac:P

Gość vbn
wiecie, ze normalni ludzie juz spia?

podobno kobiety nie ubieraja sie dla facetow, tylko dla innych kobiet...baba dla baby jest wilkiem..ciezkie czasy...