Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michael23

Zapach dla mężczyzn podniecający kobiety ...

Polecane posty

Gość klementynka66
Mnie ostatnio bardzo przypadł do gustu i do zmysłu wechu Loud Tommy Hilfiger. Ja uwazam ze męzczyzna powinien pachnieć konkretnie i dosyc odważnie.Nie lubie delikatnych zapachów.

Gość klementynka66
a co do "psucia atmosfery" to Bond za 4ł jest niczym w porównaniu z "Bonkiem" mojego faceta po grochówce

Gość Adrian;))
Używam zapachu Calvin Klein-Euforia strasznie się podoba kobietą.... Do tego jeszcze zielona Lacosta..;)

Gość Kartofelak

Pozwole sobie nieco odkopać temat bo szukam dla siebie czegoś co naprawdę spodoba sie kobietom. Mianowicie interesuje mnie tutaj kwestia feromonów i zastanawiam się czy takie zapachy dzialają czy moze nie ma sie tutaj co nastawiać na działanie? 😛 A jeśli tak to jakie? Czy w cenie do 100 zł kupię sobie jakies porządne? Nie chcę wydawać więcej bo chciałbym po prostu przetestować czy to działa czy nie....

Gość mordeczka

Możesz śmiało sobie kupić Love Desire premium. Kupiłem ten zapach trochę w ciemno, gdyż nie dało się go u mnie w mieście powąchać - wcześniej czytałem dobre opinie tak wiec postanowiłem przejść się po mieście w poszukiwaniu ich ale ich nie znalazłem. Zamówiłem przez neta. Pierwszy niuch i pomyślałem sobie ale się wkopałem, wydał mi sie bardzo słodki, za słodki...Jednak po chwili ta słodkość opada , ukazując ciepłe, miłe oblicze, nawet z lekka nonszalanckie. Zapach trzyma się u mnie na skórze około 6 godzin minimalnie, czasem nawet do 8.Zdecydowanie polecam., szczególnie, że naprawdę maja w sobie feromony co przetestowałem w wielu sytuacjach i nie jest to jedynie ściema jak wcześniej się obawiałem, ze może być. Bo naprawdę się podoba płci przeciwnej.

Gość kartofelak

Trochę drogie bo najtaniej znalazłem za jakieś 140 zł. Nie ma czegoś tańszego?

Gość mordeczka

Jest jeszcze wersja normalna love desire, te kosztują już mniej bo jakieś 6 dyszek, jednak jeśli zależy Ci na czyms co naprawdę działa to polecam love desire premium.O wiele mocniejsze i wieksza dawka fermonów.