Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michael23

Zapach dla mężczyzn podniecający kobiety ...

Polecane posty

Gość Coimbraa
Drogi Michale:)Na wstępie dodam,że jakiegokolwiek perfumu nie użyjesz będzie dobrze:)Kobiety uwielbiaja zapach mocnych męskich perfum(a moze powinnam mówić za siebie:P?)Ja wręcz szaleje ja czuje zapach swojego mężczyzny...Można oczywiście zepsuć mi całą"atomosfere"kupując w kiosku taniego Bonda za 4zl...Nie mam wygurowanych wymagać co do perfumów,nie musza kosztować kupę kasy,ważne żeby były "orginalne".A orginalne dla mnie to wyjątkowe i indywidualne,nie takie jak ma 3/4 społeczeństwa.Nie tak dawno był bum na Euphorie,wszystkie babki w autobusach tym pachniały-myślałam że zdechne:)Jest parę "pewniaków"takich jak napisano Ci powyżej,oj ktoś ma dobry gust:)Ale ja i tak namawiam Cię do poszukania swojego zapachu;)Ja podpowiadam Ci jeden perfum,mało znany sobie myśle-Devotion for men,Gabriela Sabatini,no i szalałam jeszcze,że Kodem Armaniego,ale to chyba jak my wszystkie;)Tyle z mojej strony:)Powodzenia:).

Gość do Coimbraa
wzgledem siebie tez nie masz wygUrowanych wymagan, zwlaszcza jesli chodzi o ortografie:D

Gość nuta_serca
Giorgio Armani Acqua Di Gio... Boss Selection... Chanel Allure Homme Sport... cudowne :)

Jak dla mnie zajebiste są trzy :) 1) cytrynowy Giorgio Armani 2) zielona Lacosta 3) fahrenheit Uwielbiam jak facet pachnie któryms z nich:) Ale ogólnie to nie na kazdym zapach jest taki sam.Na jednym pachnie,a na drugim nie... DLatego najlepiej odnalezc swój,no ale zeby to zrobic,trzeba szukac...:) :D Pozdrawiam

Gość moje kochanie
uzywało adidasa szarego z serii limitowanej cos tam było chyba z mistrzostw jakis 2008 były cudowne...szkoda ze ich juz nie ma:(

Gość Chopok
mnie podnieci zapach z cipki

wszystkie wymienione sa ok ,chociaz farenheit strasznie mnie juz nudzi wrecz jak go czuje to mnie az denerwuje ,nie wiem czemu,byc moze za duzo osob go uzywa ja uwielbiam Aqua Caroliny Hererra

Gość mówmy mało lecz konkretnie
ostatnio w drogerii zobaczyłam chanel allure dla niego i jak powąchałam to normalnie szok... jakbym miala penisa to by mi stanał. wydałam ponad 300 ale musiałam.......

bo pewnie nie masz i zadna cie nie chce :D

teraz jak sie kutamy to allure jest najwieksza atrakcją dla mnie :P

Gość Szoszonowa
Nikt nie wspomnial oprocz mnie o Armani-Mania?:) Selection-Boss'a poezja;)

Gość zapach potu
podnieconego faceta czyni cuda... :-D

Gość pod warunkiem że to jest
TEN facet. Bo w innym przypadku działa wręcz przeciwnie :-P

Gość wszystkie baby leca na KASE

Zapachy od Playboya dostałem od znajomej he he nie używam ich nawet mam cztery zapachy : Hollywood Vegas Miami Malibu Nie wiem nawet czy mają ładny zapach ...

Gość Tym razem to znowu ja to bieda
k

Gość czarna nakrętka
nie perfum!!!!!!!!!!! perfumy!!!!!!!!!!!! nie ten perfum tylko te perfumy!!!!!!!!!!!!!!!! wariacji przez Was mozna dostać :O Armani Gio potwierdzam i ostatnio Issey Miyake L'eau Dissey Intense - cudo

Gość 200 zl to sobie wsadz w d.....

Gość tobie juz nic nie pomoze
ty bidulku Tym razem to znowu ja :D

Ja nie zdradzę mojego najnowszego bardzo eleganckiego zapachu. Nie chcę, żeby inni faceci tak pachnieli. A co do http://parfumku.biz/store/images/parfum/Kenzo-Kenzo%20PH%201-789221.jpg czy ta woda faktycznie moze się kobietom podobać? Dla mnie to smierdziuch. Przyjaciólka mi kupiła, ale uzywam jej tylko jak chcę mieć wolne miejsce w autobusie :)

Gość zapach wyjatkowy
to POLO BLUE-b. seksowny, swiezy i trwaly. ale tylko mozna go kupic w internecie bo juz go wycofali. z produkcji

Gość Adriatyk64
he :d ja to tam nie pocę się strasznie i nie potrzebuje dezodorantów najlepiej pachnieć ciałem swym :D no ale czasem dla pobudzenia erotyzmu w kobiecie przydał by sie jakiś dobry podniecający zapach dezodorantu ma ktoś jakiś powalający zapach ?