Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdapomozcieproszewas

EMAIL PO ANGIELSKU POMOZCIE

Polecane posty

jak napisac jakis krotki mail w sprawie zatrudnienia do przyszlego pracodawcy po angielsku za granica, oficjalny mail, Dear Mr X (tutaj nie mam koncepcji co napisac, pomozcie mi, bo moj umysl wysiada, a tlumaczylam juz 3 bite strony ksiazki, i juz nie wiem co robic, siadam :() With best regards, Magda B.

Gość NO ALE SŁUCHAJ
TUTAJ W UK JAK WYSLESZ LIST O ZATRUDNIENIE TO I TAK PRACODAWCA NIE ZWRÓCI UWAGI NA TO, PONIEWAŻ NAJLEPIEJ PÓJŚC OSOBIŚCIE. DROGĄ LISTOWNĄ NIE POLECAM, A POZATYM SĄ STRAJKI POCZTY W UK I LIST MOŻE BYĆ DUŻO OPÓŻNONY. KONKURENCJA TEŻ SPRAWI BY LIST NIE DOTARŁ DO ADRESATA RĄK WŁASNYCH. TAK NA MARGINESIE.

Gość NO ALE SŁUCHAJ
A JESLI CHODZI O E-MAIL TO NIE JEST AKCEPTOWANY LIST DROGĄ INTERNETOWĄ, PONIEWAŻ KAŻDY PRACODAWCA PATRZY TYLKO NA APLIKACJE KTÓRA POWINNAĆ WYPEŁNIĆ W SIEDZIBIE FIRMY BĄDZ ŚCIĄGNĄĆ JĄ ZE STRONY PRACODAWCY.

tylko, ze ja sie ucze angielskiego, w szkole, i musialam zrobic ciwczenia i jeszcze mam zrobic takie polecenie, krotki mail, tylko nie wiem co tam napisac, powiedz mi jakies 3-4 zdnia po angielsku, bo ja nie mam pojecia co tu robic, wiem, jak zaczyna sie po angielsku oficjalnie i na koncu maile ale ta reszta to nie mma pojecia

Gość NO ALE SŁUCHAJ
PRZYKŁAD, Dear... I am writing in respoume to your advertisement which apperaved in "University Paper" on 11 May. I would like to apply for the post a children teacher. I am twenty-three yeaes old and I am a student pedagogy. I like to listen to music and to go in for sport. I think that it is suitable for this work as I am responsible person, ambitious and I make contact consequent simply. I am creative and I like to cooperate with children. I look forward to hearing from you. Yours sincerely, ...

Gość NO ALE SŁUCHAJ
sorki za przeliterówki - wiesz gdzie :)

respoume, apperaved, co to znaczy ?

Gość NO ALE SŁUCHAJ
pierwsze zdanie: "Piszę w odpowiedzi na Wasze ogłoszenie zamieszczone w "....

Gość i co napisalas cos
????

Gość milosc nie wybiera...
nie ma to jak wdziecznosc i kultura - nawet nie podziekowala...