Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona3333333

stłuczkka

Polecane posty

Gość ona3333333

Gość ona3333333
hej rano miałam stuczke ale nie z mojej winy gdyz facet wjechal do mnie delikatnie jechal za mna ja chamowalam i on chyba nie wychamowal i wjechalll do mojego samochodu bylo slisko hmm szkody duzej nie ma samochod jest nie rozbity tylko mam peknieta listwe w opel tigrze w ztylu pare malych rysek i odpada mi klapa z tylu jak jest hak w tylnim zderzaku i nie wiem chcial mi zaplacic 50 zl chyba chory psychicznie jak nawet uzywane czesci kosztuja wiecej by je wymienic spisalam go z dowodu i numer tel mam prawo zarzadac wiecej za te dwie czesci ??????

Gość rthrthr
miliard zazylionów biliomatonów dolarów

Gość ona3333333
powaznie sie pytam

zle zrobilas bo co Ci po jego danych - teraz moze sie wypiac, nic Ci nie zaplacic i tyle. trzeba bylo spisac protokol i zglosic do jego ubezpieczyciela i by Ci z odszkodowania zwrocili, a teraz pewnie zostaniesz z uszkodzonym samochodem i bez kasy na naprawe

Gość teraz nie dostaniesz nic
juz nawet te 50zl lepsze by bylo :P a w ogole to naucz sie pisac :O

Gość ona3333333
no facet jest policjantem moj i moze mu pogrozi facet powiedzial mi po co robic sobie syf w ubezpieczalni jak on niby pokryje to zebym sobie sprawdzila jak bedzie jasno co sie dokladnie stalo bo to bylo o 5 rano jak ciemno bylo

na protokole z wypadku wystraczy, ze bys napisala dokladnie to co wyzej, a do orzeczenia dokladnych uszkodzen sluzy rzeczoznawca ubezpieczyciela (przeciez nigdy nie mozna z pewnoscia stwierdzic co sie uszkodzilo pod maska - w przypadku ciezszej stluczki) a niby jak ten policjant ma go straszyc?? masz jakies dowody, swiadkow, zrobilas zdjecia?? pewnie nie wiec na gebe Ci teraz nikt nie uwierzy

Gość gizzzmo
jesteś blondynka? zreszta po co pytam :-o trzeba było spisac oswiadczenie sprawcy i wziac od niego numer polisy ubezpieczeniowej. zresztą po danych osobowych mogą gościa dorwać,ale on moze sie wyprzec - no chyba ze ma widoczne slady na swoim aucie

syf to on by sobie z robil w ubezpieczeniu bo by mu znizki poszly, a Ty bys dostala kase i moze nawet duzo wieksza niz bys zaplacila za naprawe. trafilas na cwaniaka, ktory Cie wykorzystal, a teraz sie cieszy, ze spowodowal wypadek i nie bedzie musial za niego odpowiedac

nawet jak jest spisany protokol to ubezpieczyciel kontaktuje sie ze sprawca i pyta czy faktycznie takie zdarzenie mialo miejsce chociaz nie twierdze moze to jakis uczciwy typ i Ci odda kase - ale watpie a jesli sie wyprze to jedynie mozna to udowodnic jesli no na Twoim samochodzie jest jego lakier, a na jego Twoj - ale on na pewno wszelkie slady usunie