Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałaMiToja

MÓJ SĄSIAD.....

Polecane posty

Gość MałaMiToja

Hej muszę sie poradzić....wiec mam sąsiada (młody facet ok 30 tki) żonaty, koleguje sie z jego żoną. Do tego mam 2 dzieci (i męza) oni córeczkę w wieku moich i dzieciaki sa zaprzyjaźnione. Ich córka bardzo mnie lubi mówi na mnie ciocia. Z sąsiadką miałam zawsze dobre relacje a z jej mężem tylko na "czesc". To facet bardzo przystojny na którego zwracają uwage kobiety, jednak spokojny i nigdy raczej za innymi sie nie ogladał..... Jednak od pewnego czasu.....zaczął sie do mnie odzywać....przy każdej okazji zagaduje na byle jaki temat....nawet jak przechodze i mówie tylko cześc to zaraz zaczyna jakis temat....usmiecha się....Zauważyłam ,ze jak przyjezdzają do niego koledzy i przechodze wszyscy sie patrzą łącznie z sąsiadem..... Najdziwniejsze jest to,że on rozmawia tylko,ze mną a nawet gdy mój mąz jest w poblizu to jemu mówi tylko czesc! Nie bardzo wiem o co chodzi....troszke mnie dziwi ta sytuacja i krępuje....Może zle to odbieram ...może on tylko lubi ze mna rozmawiac...? Chociaż wczesniej jakos skoro do rozmów nie był...a teraz taka zmiana? Jak to rozumiec?

Gość ajt
nie wierze ze takie rzeczy pisze kobieta dorosła, mezatka i matka. :o

Gość MałaMiToja
A co w tym dziwnego? to nie ja odzywam sie do niego tylko on do mnie czytaj ze zrozumieniem! Napisałam wyraznie ze ta sytuacja mnie krępuje....i dodam tylko ,ze jak wychodze z mieszkania i go widze to mam ochotę zapasc sie pod ziemię...

Gość KKKYYYYRRRREEE
Zauważyłam ,ze jak przyjezdzają do niego koledzy i przechodze wszyscy sie patrzą łącznie z sąsiadem..... JA TEŻ NIE WIERZĘ, ŻE PISZE TO DOROSŁA KOBIETA, MATKA I MEŻATKA...

Gość przerażona bardzooo
wpadłaś mu w oko i tyle. Ja mam te samą sytuację :) Jakbym czytała urywek swojego życia :D dosłownie. Nawet jak mąż stoi obok mnie to sasiad gada tylko ze mna a potem w domu słysze od męża , że mi się fajnie z sąsiadem gada. A jak pojechaliśmy na wczasy to sasiad do mnie napisał MMS-a ( ma numery do nas obu) jak to bawi się z naszym psem ;) Głupio mi trochę przed mężem bo nic do niego nie czuję i traktuję tylko jako znajomego a mąż podejrzewa Bóg wie co? No ale to twój temat więc sąsiad po prostu cię podrywa i mówił o Tobie wiele swoim kolegom skoro oni też się na Ciebie patrza ja przechodzisz :) Ps. Mój sasiad ma 35 lat i jest bardzoooo przystojny :P to tak jak twój. Hmmm może piszemy o tym samym sąsiedzie??? Gdzie mieszkasz??? :D :D

Gość pewnie zauwazył
że robisz maślane oczy na jego widok, to sobie flirtuje, albo jest zwyczajnie miły.

Gość ajt
to gałgan jakis a nie matka. pomysl lepiej co dzis na obiad dzieciom ugotowac a nie ze faceci ci na dupe patrza.

Gość LYLKAAAAAA
Ta, masz ochotę zapaść się pod ziemię i aż tak bardzo Cię to krępuje,że piszesz na cafe??? ehehhe, brocha Cię swędzi i podoba Ci sie ten gość, ale tu juz dwie rodziny są....opamiętaj sie.Chyba na siłę gadac z nim nie muisz i do ich domu latac, i nie zastawiaj sie przyjaznia dzieci :)

Gość pojoneriam
no co moze sie zalozyl ze cie przeleci ,a zresztom to zle ze sie odzywa jak byl mrukiem to tez zle nikt ci nie dogodzi

Gość MałaMiToja
do Przerażona- no to masz podobną sytuację....akurat zawsze mówię mojemu meżowi o czym dzisiaj mój sąsiad gadał...nie mam nic do ukrycia.....bo przeciez to nie moja wina....W domu raczej smiejemy sie z tej sytuacji.....mój mąz wie ,że go kocham najbardziej na swiecie.....i nie zrobiłabym nic złego....Tylko nie wiem jak wybrnąc z tej sytuacji i dlatego napisałam tutaj.....Mnie ta sytuacja krępuje....i chciałabym by konczyło sie na zwykłym czesc jak było do tego czasu. Jednak piszac tutaj spodziewałam sie własnie takich odpowiedzi..jakbym to ja wchodziła mu w gacie...za przeproszeniem

Gość pojsonerim
kobieta pijana dupa sprzedana i to niema bate ze by cie nie wydupczyl

Gość ajt
jak to wybrnac z tej wystuacji? kurwa no ja nie rozumiem takich kobiet. ty mi powiedz czy ci sie to pierwszy raz w zyciu zdarza? ja nie zwracam uwagi na takie rzeczy bo to normalne ze czasami sie facetom podobamy, przez co oni staja sie bardziej otwarci. dziwi mnie tylko twoje podejscie. bop ta sytuacja wyraznie cie cieszy.

Gość MałaMiToja
Ludzie co wy wypisujecie! szok! Ja sie pytam jak mam wybrnąc z tej sytuacji. Bo nie chce z nim rozmawiac!!!!!!!!!!!!!!chce normalnie wychodzić z domu a nie patrzec czy czasem gdzies tam nie stoi.....

Gość przerażona bardzooo
no właśnie wszyscy oczywiście robią winną kobietę a to ten "pies" na ciebie leci. Mój sasiad jak jedzie samochodem to macha do mnie i czasem zatrzyma sie przy bramce i coś powie z samochodu. Głupio to wygląda bo to on zagaduje. Ja czasem nie wiem jak się zachować.

Gość kukrykku
Ależ oczywiście, że ciesz Pania ta sytuacja... No pytam się, czy musisz od razu wchodzic z nim w gadke, chadac do tamtego domu itd?? Jara Cię to najzwyczajniej w swiecie i robisz z siebie durnia piszac tu, podnosisz te sytuacje do rangi dręczenia przez sasiada wrecz, gdy tak na prawde imponuje Ci to...

Gość picea3
was mu powiec zeby spierdalal do niemiec na odurki zjeb go od huji i tym podobn...

Gość MałaMiToja
Przerażona-no widzisz bo tak zawsze jest ,że nie zrobisz nic złego...a to ciebie oceniaja tak jak w tym przypadku. Ja nie chce by sie do mnie odzywał. Bo mimo,ze to niewinne rozmówki wiem jacy sa ludzie...i zaraz wyjdzie Bóg wie co....

Gość MałaMiToja
Ale wy jestescie jebnięci. Zaznaczam ,że nie chodze do ich domu...napisałam wyraznie,ze zawsze zaczepia mnie pod domem...i zawsze staram sie...go zbywac mówię ze sie spieszę itp. To mało?

Gość KAKFARAKFA
Załóżwoek na głowę, zabarykaduj drzwi i nie wychódź z domu.... A najlepiej bedzie jak weżmiesz sie za jakies pozyteczne zajęcie, a nie jarasz sie mzonkami o PRZYSTOJNYM MŁODYM SASIEDZIE...

Gość MałaMiToja
Następna idiotka!!!Szok kurwa kogo sie tu pytac o radę!!! Ja pierdole normalnie same nieuki po podstawówce tu siedzą co potrafia czytac ze zrozumieniem!

Gość KAKFARAKFA
No sorry, ale idiotka to sama jestes, skoro nie potrafisz rozwiązać tak prostej kwestii i radzisz na forum dla nastolatek... Matka, zona - kobieta dorosła. Takie sprawy załatwia sie słownie, a jak sie wstydzisz to popros męża! A gdybys miała czyste mysli, to bys wcale sie tym nie przejmowała i olała to!!! IDIOTKO

Gość MałaMiToja
Tak masz rację forum dla nastolatek...wieć wiem z kim piszę i dlaczego sa takie odpowiedzi!!

Gość LILKAILKA
normalnie same nieuki po podstawówce tu siedzą co potrafia czytac ze zrozumieniem!... cHYBA CHCIAŁAS NA PISAĆ nie POTRAFIĄ, ALE TA ZLOŚĆ UMYSŁ PRZESŁONIŁA...:p

Bo nie chce z nim rozmawiac!!!!!!!!!!!!!!chce normalnie wychodzić z domu a nie patrzec czy czasem gdzies tam nie stoi....." masz 4 wyjscia : 1/ Zrobić tylne wyjscie z mieszkania 2/Przebierać sie do tego stopnia by cie nie poznał 3/ Zakleić plastrem oczy i udawać że masz problemy z oczami 4/porozmawiac z nim o całej zaistniałej sytuacji , wyjasnic sobie wspolne watpliwosci i omijąc sie szerokim łukiem jesli ta sytuacja tak cie gnębi i meczy :D

i zawsze staram sie...go zbywac mówię ze sie spieszę itp. To mało?" bardzo mało , to wrecz zacheta dla niego na jeszcze takie zachowanie zbywaniem ;)

Gość rolnikosiko
powinnas miec kurwa 5 krow 40 swin i maciore to bys nie miala czasu na pogaduhy kurwa a takto to ci sie jebie i picka cie swedzi poszukaj jalowca i se przejec po cipie

a czemu w twoim pierwszym poście mąż jest w nawiasach? mały szczegół co? :classic_cool: Na moje oko to nieźle jara Cię ta sytuacja. Nie chcesz z nim gadać to nie gadaj, proste.

Nie chcesz z nim gadać to nie gadaj, proste. Takie kobiety jak autorka w ten sposób szukaja usprawiedliwienia na swoje "chciejskie" postawy . Szukaja usprawiedliwienia że "one" to w sumie nic nie robią , że to nie ich wina.... ze to wina tego kolesia :P to normalne zjawisko w takich sytuacjach niektóre kobiety tak po prostu mają

Gość żółta zasłonka
Wiecie co? Przeczytałam to wszystko co tu napisaliscie. I uważam,ze nie macie racji. Osądzacie człowieka nic o nim nie wiedząc! Ja przeczytałam post autorki i rozumiem sytuację. Ale wy potraficie tylko wyzywac dlaczego? bo tutaj jestescie anonimowi. A w normalnym zyciu wiekszosc z Was nie potrafi otworzyć ust. I jak tylko jeden/a napisze coś nie miłego zaraz wszyscy! Typowi Polacy. Normalnie żal jak sie czyta wasze wypowiedzi. Piszecie tak jakby kobieta napisała ,ze to ona zagaduje sąsiada a nie odwrotnie. Przecież wyraźnie pisze, ze stara sie unikać itp. ze ta sytuacja staje sie nie do zniesienia czy tak trudno wam to zrozumiec?