Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hm . . .

bezobjawowo?

Polecane posty

Gość hm . . .

mam pytanie, czy możliwe jest żeby pierwsze tygodnie ciąży przebiegały calkowicie bezobjawowo? tzn. zadnych bóli brzucha, piersi.... kompletnie nic?

każdy organizam jest inny więc jest to możliwe. Zrób test jesli nie jesteś pewna. Test robie sie 14 dni po stosunku.

Gość mhm to swietnie
bo ja robilam test 14 dni po stosunku i 20 dni po stosunku i wynik byl negatywny a okres spoznia sie juz 3 tygodnie noo i co to ma znaczyc? a dodam ze objawow tez zadnych nie ma

moja znajoma dowiedziala sie o ciazy w 2im miesiacu. miala krwawienie, rownie obfite, jak okres i zadnych innych dolegliwosci

Gość Tiger_Girl
Objawy z tego co sie orientuje pojawiają się ok 6-8tyg. Ale mozliwe jest żeby przebiegały bezobjawowo,bo każda z nas jest inna...

Dokładnie, tak jak napisała Franka, to indywidualna sprawa. Jeśli tak długo nie masz okresu to zapisz sie na wizytę do gina, nie ma innej rady.

Gość hm . . .
robilam test... negatywny, ale nigdy wczesniej sie nie spoznialam i nie wiem czy mu wierzyc... czy zrobic jeszcze jeden. zrobilam amil niby ma 99% pewnosci, mam jeszcze quic vue...ale nie wiem czy tak od razu jeden po drugim jest sens..... :(

Gość hm . . .
okres powinnam byla dostac 4 dni temu a ostatni stosunek 26.10... jesli to cos pomoze.....

Gość mhm to swietnie
kres 4 dni temu a ty juz panikujesz? a co ja ma powiedziec ja powinnam dostac 25.10:/

Gość hm . . .
tak ja panikuje, wiem :) :(, ale Ty to powinnas jak najszybciej isc od lekarza..... dziwie sie ze wytrzymalas tak dlugo w niepewnosci.....