Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20latmineło...

3 lata to za długo mam dość

Polecane posty

Gość 20latmineło...

Witam. Jestem z dziewczyną od 3 lat.. żyje mi sie z nią cudownie.. ale w łózku jest beznadziejna.. ja chce 2x dziennie ona 2x w miesiacu.. ja chce czasem miło.. powoli.. z młoscią.. czasem troche na ostro wyłuzdanie.. a przedewszystkm chce sie z kobietą podczas seksu połączyc emocoanalnie.. ona tego nie poitrafi.. woli leze na plecach i myślec o niebieskich migdałach gdy ja wyprowam sobie flaki czytakąc mądre ksiazki o seksie i prrobojąc coś zdziałać.. DOSYĆ ! mam 20 lat 66 kg duże potrzeby, duze fantazje i dużego penisa (nie mierzyłem ale napewno sama uznasz ze jest duzy) Robie to bo całą sytuacja zaczyna mi wchodzic na głowe w niebezpieczny sposob.. jestem przez to coraz mniej wesoły, pogodny i radzący sobie z życiem.. czasem trzeba coś zniszczyc zeby moc zbudować na nowo.. Jesli zalezy ci tylko na seksie. .to spotkamy sie raz.. wiecej nie bede ryzykował łatwo sie zakochuje.. Ale ja tak naprawde szukam miłości a nie tylko seksu..

Gość eleonora ruzweltt
to teraz ty sie połoz niech ona troche popracuje

może zanim podejmie się tak drastyczne kroki to warto porozmawiać?

może warto zamiast mądrych książek o seksie poczytać trochę innych książek, bo z gramatyką i ortografią u Ciebie nędznie. 60 kg powiadasz? szok! Może ona nie chce z takim kościotrupkiem? Moja rada to: jedz więcej klusek i dorośnij (mentalnie i fizycznie)

Gość 20latmineło..
były rozmowe... było moje lezenie.. próba mojej obojetnosci.. Ale ja nie umiem wytrzymac przy kobiecie nie przytulajac jej.. nie głaszcząc.. nie całując... ja tak poprstu kocham.. potrzebuje tego jak wody.. Ona sie nie zmieni.. moze udawać.. ale ja czuje ze sie nie zmieni... ;/ A ja wiem ze jesli nie odejde to bede cierpiał. latami.. a Cierpie od 3 lat.. pod tym względem.. Rozmawialismy tak wiele razy ze juz głupio mi mowic jej czemu jestem smutny.. Ona jest zblokowana i otwiera sie bardzo powoli a ja juz nie mam sił.. Czuje jak bym uprawiał seks za nas oboje.. musze w trakcie mowic jej zeby mnie objeła.. pogłaskała.. pocałowała... to przykre..

Gość 20latmineło...
Wkońcu takiego chudego sobie mnie wzieła.. ;] pozatym od lat uprawiam sport i jestem dobrze zbudowany.. tyle ze "lekki" do ortografi sie nie czepiaj bo nie o tym załozyłem ten temat... gdybys czuła sie tak jak ja to tez miałą bys ortografie w dupie.. nie bede skupiał sie nad Ó czy U jak żal rozdziera mi serce... Nie wiesz jak to jest walczyć.. czekać.. prosić i dawac wiele od siebie i nagle zrozumiec ze wszystko nie ma sensu.. Nie jestem nie dojzały... poprostu poped seksualny jest dla mnie nie do ujazmienia..

serio mówię przekuj popęd seksualny na pęd do nauki. Po kilku latach podziękujesz mi za tą radę. Nigdy nie byłem tak lekki, no chyba że w wieku 12-14 lat, i to właśnie dlatego że jestem wysportowany, codziennie biegam, ćwiczę i zdrowo się odżywiam i wcale się nie przejadam.

Gość 20latkurwa
jak jestes taki macho to powinienes wiedziec ze genetyki nie przeskoczysz.. A ja nie mam zamiaru zapierdalac na siłowni dla kilku kilogramów miesa bo nie to jest moj priorytet.. zresztą co cie obchodzi moja waga ?

Gość sliczna91
z tego co piszesz to jestes uczuciowym i fajnym facetem.nalezy ci sie duzo milosci :) wiele dziewczyn marzy o kims takim

Gość 20lat..
najgorsze jest to ze moja obecna partnerka tez to wie.. ale nie potrafi mi tego dać..a ptrzynajmniej szybko traci motywacje... potrafi mnie przytuać i całowac przez 2 tygodnie po romowie.. potem wszystko wraca do normy.. gdy mi ciągle tej miłości brakuje..

nie jestem żadnym macho, po prostu uważam że 60 kg to mało jak na 20-letniego faceta. nie wiem ile masz wzrostu, to też ma znaczenie. Po prostu 60 kg to na tyle mało że wiatr może Cię zdmuchnąć a dziewczyna może bać się na Tobie usiąść ;P Podałeś ile ważysz to się tego czepiam. Chyba lepiej niż jak bym się czepiać tego że jesteś niewyżytym seksualnie półgłówkiem, prawda? "uczuciowy"? sam sobie odpisujesz takie kwasy?

Gość sliczna
pokaz swoja fotke jak mozesz

Gość niunia177
60 kg?malutko...moze nie jestes dla niej atrakcyjny?-to tez jest wazne...

Gość 20latmineło..
Zrobimy inaczej zainteresowane panie lub te z dobrą radą posze o wiadomoc na e-mail odpisze natychmiast.. klejner1@o2.pl zgadzam sie ze 66 kg to mało ale przywykłem. Wiatr mnie nie przewraca.. ;] Trenuje zapasy i sporo większym panom tez sie nie udaje wiec jak widzisz masa nie stanowi dla mnie zadnych przeszkod.. Jestem uzdolniony artysytycznie wiec musze byc "uczuciowy" ale nie wie mczy to zrozumiesz.. bo to trzeba mieć żeby wyczuć coś wiecej w sytuacji niz tylko to co sie widzi lub słyszy.. Czasem piękno az ściska mnie za serce gdy inni widzą tylko "ładny widok" i szczycę się tą cechą..

Gość wloczykijka
oj chlopaku, ja cie doskonale rozumiem. jestem od roku w zwiazku z facetem ktory jest taki jak ty. ja tez jestem niesamowicie uczuciowa, obydwoje kochamy sie, okazujemy sobie ta milosc ciagle, non stop chcemy czuc swoj dotyk, przytulanie, buziaki, na okraglo. i nie wyobrazam sobie byc z mezczyzna ktory jest tak oschly jak twoja dziewczyna. musisz jej mowic zeby w trakcie seksu cie objela? szok. przykro mi to mowic, ale to naprawde nie ma sensu. i tu nie chodzi o seks sam w sobie przeciez, tylko o ta bliskosc, wrazliwosc, uczuciowosc. przykro mi ale ona sie nie zmieni. ;/

Gość pudziantwardziel
leszczem jestes kolo

Gość wloczykijka
pozatym, gdy sie kogos kocha, pragnie itd to niech mi nikt nie wmawia, ze nie chce sie czuc z druga osoba bliskosci itd.. darzy sie za wszelka cene do bliskosci.

Gość wloczykijka
ah, no i tez mam 20 lat:) moj chlopak nastomiast 25 i kocham go za te uczuciowosc i wrazliwosc. oj bardzo.. :)

Gość sliczna91
a czego ty wlasciwie szukasz?seksu czy zwiazku?bo tak podales e-mail

Gość a unas widzisz jest odwrotnie
to ja - kobieta biegam za facetem i ciągnę go do łóżka a on ucieka przede mną, ja bym mogla kochać się na okrągło, spełniać fantazje erotyczne w łóżku, raz na ostro raz na romantycznie...ale rzadko mam możliwość..:(

Gość 20lat
troche zagmatwałas..ale sens zrozumiałem.. kilka dni temu doszedłem do takiego wniosku i strasznie mnie to boli.. ale coś musze wkońcu z tym zrobic bo obudze sie z obrączką na ręku

Gość kochaniutkaprzylepa
ja mam tak samo jak ty...rozumiem cie

Gość sliczna91
szukam związku przez seks.. Tzn otwarcie mówie o swoich potrzebach.. Nie chce szukać.. zakochac sie znów by znów okazało sie ze w łóżku całkowicie do siebie nie pasujemy.. nie szukam kobiety która odda mi sie na 1 rande czy jakos bardzo szybko tylko takiej która bedzie wiedziała na co sie pisze..

Gość 20lat...
to wyzej to ja do "ślicznej" pomyliło mi sie :)

Gość jestem lekiem na cale zlo...
a moze ona cie nie kocha jest bo jest bo jej tak wygodnie i sie przyzwyczaila albo boi sie cie zostawic albo ma kogos innnego

Gość sliczna91
jezu jak ja bum chciala miec takiego faceta jak ty!bysmy do siebie pasowali idealnie-uwierz mi.tylko nie wiadomo jak z wygladem