Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kilogram to za malo

Co ile zmianiacie reczniki w łazienkach??

Polecane posty

Gość podszyw koi koi
to był podszyw ale mój :D

Gość koi koi koi
a kiedy już wykorzystam wszystkie ręczniki do dupci - zwinnie podkradam i wycieram anusa ręcznikiem mojego męża

Gość normalmie nienormalna
ja tak mam recznik do buzi jak biorę do buzi to mi ścieka i mam ręcznik potem z niego wyciskam i mam od razu jogurcik :D to zmieniam go co 30 dni a tak to jak sie wytre recznikiem to odrazu go go dodo prania

Gość łazniarz
po kazdym myciu rowa

Gość łazniarz
a myję rowa na wialkonc i boże narodzenie :D

Gość łazniarz
a teraz właśnie zdrapuje turlaki z dupy i dlatego źle napisałem wielkanoc :D

Gość haha to ile masz tych
recznikow, ze je zmieniasz dwa razy dziennie? to sie chyba nazywa natrectwo i mozna to leczyc

Gość łazniarz
sram na ceratę, kiedy mama nie widzi, a następnie wyobrażając sobie ją w objęciach kibla, żuję namiętnie kupę z mej czeko rozety

Gość łazniarz
toczę sobie kinder niespodziankę z bobków :D

biore prysznic dwa razy dziennie a reczniki zmieniam co dwa dni ,nie wyobrazam sobie dluzej go uzywac

Gość łazniarz
kradnę sąsiadce przepocone majty

Gość lilann86
Wiecie co dziewczyny,czytając co piszecie o ręcznikach mam super zabawę. Jesteśnie zabawne! Kazdy zmienia kiedy zachodzi taka potrzeba tutaj nie ma reguly. Ja bym sie pogubila jak do kazdej częsci ciala bym miala mieć inny ręcznik Pozdrawiam

Gość fifufu
no tak bardzo to ekologicznie zmieniać ręcznik kazdego dnia! nie ma to jak produkować hektolitry wody z detergentami. chyba, że może walczycie z grzybicą, wszami, świerzbem wtedy rzeczywiście codzienne gotowanie ręczników jest wskazane. albo może to z nudów, to ciągłe pranie?- oczywiście na kafe każdy chyba ma własną pokojówkę, która mu te ręczniki wykłada w łazience. później nic dziwnego, że te wszystkie dzieciaki z alergiami i infekcjami skoro żyją w sterylnym otoczeniu, w którym zadna bakteria się nie uchowa bo wszystko zdezynfekowane i wyparzone

Gość fifufu
ja hoduję pieczarki na ścianach, zmieniam ręczniki co pięć lat, a moje dzieci nigdy nie miały gorączki. wszelkie przeziębienia traktuję własną, wyhodowaną w słoiku penicyliną.

Gość Piiiiiii
po co wam osobne ręczniki do dupki?

Gość trututu tu
jasny gwint ale sie uśmiałam :D i bardziej mi się podobają ci podszywacze niż "zmieniacze" ręczników co chwila. Jasne juz wam wierze!!! codziennie siedzicie pewnie w łazience czaicie się za kiblem i jak ktoś wytrze tyłek to wyskakujecie zmienić ręczniczek. Super. Nikt do roboty nie chodzi, zmęczony nie jest, tylko pierze i lata z ręcznikami. Pusty śmiech buehehehehe :D

Gość pumparumpka
a ja co tydzień

Gość chudy ale byk
a zmieniajcie se ręczniki co godzina ręcznikowi zboczeńcy! :D:D:D

Gość o rzesz ale jaja
to do twarzy i do ciała trzeba mieć osobne ręczniki? Jejku, ale numer od kiedy mieszkam na stancji mam jeden do wszystkiego. A nie zmieniam ręczników cześciej niż raz na jakieś dwa miechy. No przecież wycieram nim czyste ciało, po umyciu. To po co mam tak często zmieniać czysty ręcznik?

Gość o rzesz ale jaja
codziennie około godziny 20 czaje się przy śmietniku, a nastepnie wyskakuje na mojego sasiada Remigiusza Posuwanego, lat 84, by następnie żwawo napaść na niego, przewiązać mu oczy moim śmierdzącym ręcznikiem, zaspokoić się porządnie poprzez dzikie pocieranie się moją wilgotną myszką o jego osikane portki, po czym zwinnie zwiać z miejsca zbrodni.