Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamyślonyyyyy

Ile za odśnieżanie?

Polecane posty

Gość zamyślonyyyyy

Przygotowuję się do zimy i na terenie swojego domu mam sporo odśnieżania. Nie wiem ile mogę zapłacić za metr odśnieżania razem z posypaniem solą... Czy 50 groszy za metr (przy moich 100 metrach) to dużo czy malo?

Gość upupupup
up up

Gość gość
rozpiętość cenowa w tym temacie jest ogromna, wszystko zależy od firmy. My od lat korzystamy z usług www.multiserwis.info mają naprawdę dobre ceny i są solidni. Zadzwoń zapytaj o cennik.

Gość gość
odsneizanie wcale nie jest takie trudne i ciezkie do ogarneicia, mozna zrobic to samodzielnie, a nawet jesli kogos bedziesz wynajomwoac pamietaj o dobrej lopacie. mozesz przejrzec oferte www.zmwalkiewicz.pl powodzenia:)

Gość gość
Może pogadaj z kimś takim http://www.zuk-swiecie.pl/ wiem, ze zajmują się również odśnieżaniem. Może tobie tez odśnieżą skoro to jest taki większy kawałek ziemi. Fakt, ja krzątam z ich innych usług dlatego nie potrafię jednoznacznie stwierdzić czy się zgodzą, ale spróbować możesz. Mi z nimi dobrze się współpracuje, mogę polecić : )

Gość kasiaja22
Ja uważam,że lepszym rozwiązaniem jest kupno własnej odśnieżarki - budujesz.pl/skan-odsniezarka-elektryczna-skan3-34-3cm-47551/ . Myślę,że taki zakup szybko się zwróci. No i nie musimy być na nikogo zdani, w każdej chwili sami możemy sobie odśnieżyć to co potrzebujemy.

Gość gość
jak potrzeba Wam sprzetu do odśneiżania zapraszam tutaj www.sprzet-komunalny.pl