Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o pomysły

CO NA PREZENT DLA FACETA PO 40-stce

Polecane posty

Gość prosze o pomysły

proszę o pomysły (tylko nie róbcie sobie jaj), spotykam się z facetem jakiś czas, planujemy być razem wkrótce ma rodziny, co mu kupić?

Gość viagre i ciepłe bambosze
;)

Gość prosze o pomysły
super pomysł, jestem pod wrażeniem :D, ale to zbyteczne :)

Gość grizellkaa
majtki w bałwanki:P

Gość a za jaka kwote

Gość prosze o pomysły
proszę Was.....dajcie jakieś sensne pomysły

Gość prosze o pomysły
kwota do 500zł

Gość rfrfrffrfrrfrfrfrfr
młoda dupe do lozka

jak to jest? ciągle pojawiają się takie pytania przecież powinnaś trochę go znać i wiedzieć co mu sprawi przyjemność stawiam tezę, że większość ludzi jest powierzchowna więc tworzy powierzchowne relacje w istocie nie znają się i nie mogą się poznać nie tylko dlatego, że są niezdolni do głębszego zaglądnięcia w drugiego człowieka ale też dlatego, że nie bardzo jest w co zaglądać teraz możecie obrzucić mnie błotem i nazwać megalomanem czy jakoś tak :classic_cool:

Gość no wiec tak
jakas teczke/torbe, rekawiczki/szalik/czapke, szlafrok/pizame, ksiazke, standardowo perfumy/wode po goleniu, elektryczna masyznke do golenia itp

Gość smarki z nosa
młoda laseczke

Gość prosze o pomysły
perfumy są oklepane, wiem czym się interesuje ale ja sie na tym nie znam, poza tym, ma chyba wszystko co można mieć z tego zakresu, wiec kolego powyżej troszkę się mylisz:) myślałam zegarek ale do takiej kwoty (500zł) nic ciekawego nie znalazłam, poza tym mam dylemat czy kupić sportowy zegarek czy elegancki sama dostaje drogie prezenty wiec tez chcę coś konkretnego kupić

kolega powyżej stawia drugą tezę gdybyś go znała to wiedziałabyś czego mógłby pragnąć z dziedziny, która nie jest jego pasją (a na której oczywiście nie musisz się znać) nawet z przedmiotów banalnych albo niekoniecznie przedmiotów ty się nie zastanawiasz "co mam podarować mojemu facetowi" ty szukasz odpowiedzi statystycznej "co dajemy w prezencie mężczyźnie po 40?" no i o czym to świadczy..? także o tym, że ludzie dla siebie nie są zbyt interesujący wystarczy przejście po domach małżeństw z dłuższym stażem większość jest sobą co najmniej znużona no ale niestety tak musi być ile lat można siebie zaskakiwać, pozytywnie?

Gość tez mam taki problem
tylko,że co kupić na Gwiazdkę:)może coś wykorzystam z tych propozycji

poradzę Ci ty nieszczęsna :D zastanów się co nosi jakie koszule, spodnie, szelki, paski, peruki i tak dalej i poszukaj czegoś co on sam dla siebie mógłby wybrać to jest proste ale i sensowne nie chodzi o to aby kupić ale aby się chociaż podobało jeśli nie obdarowujący, nie może zachwycić swoją przemyślnością :p

Gość kobiety nie róbcie sobie jaj
i nie kupujcie zegarka za 500 zł bo to obciach :)

Gość prosze o pomysły
baron de drift vel riff widzisz, z nim nie jest taki łatwy temat, był w dużo miejscach, ma mnóstwo super rzeczy( cygara, fajki z Maroko itp), sama nie wiem czym mogłabym go zaskoczyć, chce żeby to było coś ekstra, wiesz co innego zaskoczy 20-latka a co innego dojrzałego faceta

Gość prosze o pomysły
znów pudło....:) to bardziej typ sportowca, ale do eleganckiego stroju (na nasz ślub np :D)elegancki by się przydał:D

Gość hahahahha a to dobre
łał nawet ma cygara z maroko:| szczyt burzuazji;p masz racje zaskoczyc 20latka jest łatwo bo z takim po 40 trzeba uwazac co by zawalu nie dostal;p

Gość COCOCAFE
a może zwyczajnie dobrą książkę ewentualnie jakiś ciekawy atlas z dziedziny którą lubi przecież to tylko urodziny

Gość prosze o pomysły
chciałabym coś wyjątkowego:)

Gość moze poprostu
odejdz od niego to bedzie najlepszy prezent, bedzie zaskoczony i Ci podziekuje

Gość cococafe
A jeśli chcesz czegoś wyjątkowego to opowiedz coś o swoim mężczyźnie, jego pasjach nie ma sensu kupować facetowi czegoś co będzie nieużyteczne tak ostatnio stwierdził kolega

Gość prosze o pomysły
interesuje się sportem, uprawia sport, kilka dyscyplin... pasja to fotografia...podróże...

baron de drift vel riff - baaaardzo ładnie napisane. Pytanie obcych osób co kupić osobie najbliższej, którą znać powinniśmy najlepiej, jest co najmniej dziwaczne...

Gość cococafe
w takim razie może zaplanuj wam wspólną podróż :) romantyczny wypad taki szybki, na 2 dni, np. zwiedzić Barcelonę :)

Gość bo on ma juz
wszystko, nawet cygara z Maroko itd