Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kazimierka

Ile kosztuje nocleg w hotelu?

Polecane posty

Gość kazimierka

Mam pytanie: ile kosztuje nocleg w hotelu, pokój 2 os.? Czy przydrożne Motele przed jakimiś miejscowościami są tańsze? Czy w takich pokojach są łazienki, ręczniki itp.? Może to dziwne pytanie ale nigdy nie spałam w hotelu, zawsze wynajmowałam kwaterę, pensjonat. Dziekuję za wszystkie przydatne informacje...

Gość Romano Sexmacher
Zależy w jakiej miejscowości :)

Gość w internecie pod haslem hotele
albo noclegi, ew. tanie noclegi itp znakdziesz wszystkie te informacje , bo ceny i warunki sa bardzo rozne.

Gość od 50zl motel
do kilkuset za Marriott, Sheraton itp.

Gość niestety cen nie ma jednakowyc
ale racja hotel zdala od centrum sa tansze

Gość ...niewinna...
2-os. to 120-140zł -apartament. w łazience jest recznik :D ogólnie czysto i zadbane raczej wszystkie.komfortowo :d

Gość 120-140 to raczej standart nie
apartament

Gość ...niewinna...
ja bylam w apartamencie za 120 zł ;]

Gość ...niewinna...
to nie ja napisalam ;/

Gość kazimierka
Dzięki za info. Nie potrzebuję apartamentu tylko zwykłego przytulnego pokoiku :-) A można zamówić pokój 1-osobowy i przebywać w nim z drugą osobą? :-))) Chociaż te 1-osobowe to chyba są za bardzo używane :-) przez kierowców... :-)

Gość pokój w hotelu kosztuje
od 65 zł do 65000,- zł

Gość kazimierka
Słuchajcie udało mi się znaleźć motel w cenach za nocleg od 35 zł! Na trasie... :-)

Gość kazimierka
A czy są jakieś mapy, programy w necie na których sa zaznaczone hotele? Nieraz słyszalam, że są takie opcje, znajdź stacje benzynowe itp. Może na Targeo.pl?

Gość oj pelno tego wejdz
w motel, nocleg itp. Pokoj za 35 to jednoosobowy raczej, Sa kwatery prywatne ( z lazienkami) juz od 25 ale na osobę, Jednoosobowego dla 2 z zasady sie nie wynajmuje.

No cóż, ceny są na prawdę bardzo różne - zależy to m.in. od tego gdzie, w jakim standardzie jest hotel itd. Także ciężko jednoznacznie odpowiedzieć - hotels-globally.com zerknij sobie, masz nawet porównanie jak jest w innych zakątkach świata ;)

Gość gość
hrs.pl wpisujesz miejscowośc i wyskoczą ci ceny... :)

Gość gość
Motele to jednak nie zawsze jest taki dobry pomysł i w podobnej cenie da się znaleźć dobrej jakości hotel. Sama często jeżdzę po trasie i zwykle jeśli mam się gdzieś zatrzymać to robię to już w sprawdzonych miejscach. Hotele wyposażone są już w takie rzeczy, więc nie musisz się o nie specjalnie martwić. Ja najcześciej korzystam z oferty hotelu www.hotelukroczka.pl

Gość gość
Podbijam temt, chce jecac z dziewczyna na majowke, nie wiem jakich cen sie spodziewac!

Gość gość
Koszt noclegu w hotelu to najczescie wydatek znacznie powyżej 100 zl za noc i wicej. Najczęściej jest to okolica 280-300 zl. Osobiscie jesli zlaezy Ci na Wrocławiu to polecam http://www.hotelsleep.pl/ - ceny nie sa wygorowane, a miejsce naprawde ładne:)

Gość gość
Wg mnie lepiej postawić np. na hostel, ja spałam w poznaniu tutaj http://hostelpoznan.pl i nie zdecydowałabym się nigdy na hotel :)

Gość gość Teresa
Ceny są różne. Zależy od miejsca, często również od sezonu. Ostatnio służbowo zatrzymywałam się w Płocku, w Amore. Jak najbardziej mogę polecić. Miejsce gdzie można smacznie zjeść i przenocować, z parkingiem oczywiście. Ceny jak po Polsce jeżdżę i mam porównanie, to nie są wygórowane. Bardzo przyjemne miejsce :)

Gość gość
Oczywiście to zależy też od miejscowości w której hotel się znajduje, ja np. ostatnio miałem okazje spać tutaj http://mercure-piotrkow-trybunalski-vestil.com i ceny nie były takie duże, a wygoda i ogólnie cały hotel był mega :)

W Hostelu Umed spędziłam 3 noce, ponieważ prowadziłam szkolenie niedaleko, jestem naprawdę zadowolona z tego hostelu, zawsze pomoc w zasięgu ręki, czysto schludnie, duzy plus za kuchnie oraz palnie, która była do dyspozycji gości, myślę, że na pewno tam powrócę, ale już z mężem na mały odpoczynek od dzieci. Więc zdecydowanie wole Hostele niż Hotele.