Prześcieradła jusz tak 124 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Czyli dla mnie bezużyteczny i śmietnik. Ja sobie w kwietniu 2027 kupie najpóźniej 6070 rtx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 168 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Teraz pije i nie rozumie nostalgii i sentymentu Mógłbym wrócić do BioShock, Crysis 1, Stalker 1, ale nie na tyle, żeby złom magazynować na chacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 124 Napisano 17 godzin temu A mnie to wcale nie jara gry cyfrowe 4k jak na ps5 i xsx jedyny fun że 3-5 monitorów a później jeden 32:9 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 83 Napisano 17 godzin temu A ja przeszedłem Mega Mana 2 na NES-a i GB-a 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 124 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Mógłbym wrócić do BioShock, Crysis 1, Stalker 1, ale nie na tyle, żeby złom magazynować na chacie. Mówię do czasu teraz jesteś w fazie wszystko najnowsze jest cool Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 168 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Ja sobie w kwietniu 2027 kupie najpóźniej 6070 rtx Chyba w snach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 124 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Daniel86 napisał: A ja przeszedłem Mega Mana 2 na NES-a i GB-a To gratulacje wreszcie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 124 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Chyba w snach Normalnie na urodziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 168 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Mówię do czasu teraz jesteś w fazie wszystko najnowsze jest cool To starych gierek mogę wracać wspomnieniami i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 124 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Chyba w snach Mam 60 kola aktualnie mógłbym palete kupić twoich pc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 124 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: To starych gierek mogę wracać wspomnieniami i tyle. A w końcu ci się zachce setup retro gorzej że wtedy bedom ceny x10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 124 Napisano 17 godzin temu Każdy se buduje to co miał w dzieciństwie zazwyczaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 168 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Mam 60 kola aktualnie mógłbym palete kupić twoich pc Ale nie kupisz ani jednego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 124 Napisano 17 godzin temu Zobacz nawet samica to rozumie H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 124 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Ale nie kupisz ani jednego Jakbym potrzebowal to jusz by stal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 124 Napisano 17 godzin temu Ja pc odpalam rzadko bardzo w ostateczności jak czegoś nie mogę zrobić na ipadzie pro 13 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 124 Napisano 17 godzin temu 4 minuty temu, Zero cukru napisał: Ale nie kupisz ani jednego Bo sens jest marmy zaraz będzie hen ps5 wszystkie gry 4k60 na 85 lub 120 celach Pc daje tylko mi 3 monitory ewentualnie 5 lub 1 zakrzywiony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 168 Napisano 17 godzin temu 3 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Bo sens jest marmy zaraz będzie hen ps5 wszystkie gry 4k60 na 85 lub 120 celach Pc daje tylko mi 3 monitory ewentualnie 5 lub 1 zakrzywiony Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akuna matatah 0 Napisano 15 godzin temu 3 godziny temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Te nadruki i ceny do tego jakiś kuferek z zamszu dizajnerski i nowe pudełka eeeee masz boomerski mental Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 124 Napisano 15 godzin temu 2 godziny temu, +RC+ napisał: A Leżak ma skylake'a, czyli szósta generacja. Ja mam 7 generacji i5 4 core aktualnie Później będę celowal w ryzeny 3d bez 3d ddr5 itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 874 Napisano 3 godziny temu 14 godzin temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Ja sobie w kwietniu 2027 kupie najpóźniej 6070 rtx Dlaczego dopiero wtedy? "Poradnik bezpieczeństwa" masz w skrzynce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 30 Napisano 2 godziny temu U leżaka nie ma żadnego, prawdziwego zamiłowania do retro, to jedynie zwykła racjonalizacja tego, że nie stać go na sprzęt, na którym pójdą nowe gry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 91 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, baba jędza wezwać księdza napisał: U leżaka nie ma żadnego, prawdziwego zamiłowania do retro, to jedynie zwykła racjonalizacja tego, że nie stać go na sprzęt, na którym pójdą nowe gry. Dokładnie. Gdyby miał trochę mniej pieniędzy wychwalałby komputery z lat 90 i z pasją próbowałby odpalić tetrisa, a wszyscy lubiący nowości byliby głupkami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach