Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Revlon Colorstay

Podkład Revlon Colorstay KOLORY proszę o pomoc

Polecane posty

Gość Revlon Colorstay

Hej, może któraś z Pan podpowie mi, który z kolorów podkładu Colorstay wpada w brąz, ale nie jest do odcień ciemny, opalony? Chodzi mi o beż taki naturalny, byleby nie był pomarańczowawy lub różowawy. Nigdy nie miałam tego podkładu i nie wiem niestety, gdzie mogę go znaleść. Oto kolory z aukcji Allegro, jeśli ktoś może mi podpowiedzieć to z góry dziękuję:) 150 Buff 180 Sand Beige 200 Nude 220 Natural Beige 240 Medium Beige 250 Fresh Beige 300 Golden Beige 310 Warm Golden 320 True Beige 330 Natural Tan 340 Early Tan 350 Rich Tan 360 Golden Caramel

Gość Revlon Colorstay
Nikt nie pomoże?:(

tak w ciemno chcesz kupic podklad? idz sobie do jakiegos sklepu wyprobuj bo tak moze Cie czekac wielkie rozczarowanie ja mam 150 jest jasny, bez zadnych pomaranczowych, rozowych nalecialosci... nie ciemnieje na skorze.

Gość Revlon Colorstay
Kaplica tylko gdzie ja znajdę ten Revlon? Tak szczerze powiedziawszy nigdzie go nie widziałam, w Douglasie nie, nie mówiąc już o prywatnych sklepach:O Rozejrze się, ale nie wiem jak to będzie:)

Gość ja miałam 180 sand beige
właśnie taki naturalny, jasny, leciutko wpadajacy w brąz, w żadnym razie różowy czy pomarańczowy

w naturze i douglasie jest dostępny

Gość Revlon Colorstay
Dzięki, tak właśnie myślałam o tym Sand, bo jak sama nazwa wskazuje to taki piaskowy, bez pomarańczów itp:P

Gość Revlon Colorstay
Mialam 180 Sand Beige dzieki, musze sie rozejrzec po tym Douglasie, a Naturze u mnie nie widzialam:(

u mnie revlon tez jest dostępny tylko w większej naturze a w douglasie nie jest na takim stanowisku jak dior, chanel tylko lezy na półkach

Gość cukierekiga
Szczerze odradzam kupowanie podkładu w ciemno już lepiej wybierz taki do którego masz dostęp. Podkład z Revlona powinnaś znaleźć w większych sklepach kosmetycznych ale W Rossmanie napewno go nie będzie. Co do mnie to mam naturalną jasną karnację nie opaloną i numer 150 był dla mnie za ciemny z kolei 110 za jasny. Jednak trzeba pamiętać że podkłady baaardzo lubią się utleniać i brązowieć lub żółknąć

Gość revlonka_maniaczka
Witajcie. Ja używam odcienia 180, rewelacja, a kupiłam go bardzo tanio na plejadakosmetykow

Gość kataryna869
Hej!Kupiłam revlon colorstay na allegro i jest w porzadku, ale niech mi ktos powie czy wszystkie podkłady revlona maja taki dziwny zapach,czy tylko z moim jest cos nie tak?-taki lekko alkoholowy albo jeszcze cos innego ale nie wiem co...zmywacz do paznokci?Nie jest to az tak mocny zapach ale sprawia ze nie jestem pewna czy che go nakladac na twarz:/

Gość ikio
tak zapach moze byc lekko kojarzacy sie z alkoholem:)

Gość Pejek
Ja mam pytanie odnosnie demakijazu. Poprzednio uzywalam podkladu Loreal True Match i przy demakijazu najpierw mylam twarz mydlem a potem demakijaz albo mleczkiem garnier albo olay i po 1-2 razy platki kosmetyczne juz byly czyste. Z Revlonem musze sie duzo dluzej meczyc - mydlo plus 5-6 razy zanim zmyje wszystko. Dodam jeszcze ze makijaz utwalam pudrem sypkim Art Deco. Czym skutecznym zmywacie podklad? Macie moze jakies patenty?

Gość inna z natury
kurcze czy wy naprawdę wybieracie dziewczynie podkład przez internet. Kto jest na tyle upośledzony żeby na forum pytać jaki ma kolor wybrać??? trzeba iść jak normalny człowiek do drogerii i poprosić o pomoc w dobraniu koloru. I dopiero zamawiać. A potem się dziwicie że tyle jest dziewczyn co noszą maski na twarzy. Kobiety ogarnijcie się i nie róbcie tu wiochy.

Gość ja mam revlon buff
jest dobry na zime bo w miare jasny i twarz nie wyglada nienaturalnie,jest wlasnie w odcieniu bezu bez dodatku pomaranczowego czy rozowego,fuj

Gość Nolanka
a co w tym zlego zeby sie zapytac o radę na forum. Ty sie ogarnij dziewczyno.. wieje od Ciebie taka burzuazja, że az oczy kole. To, ze ktos się pyta o pomoc w doborze koloru to nie znaczy, że jest z wiochy. Po co się wypowiadasz jeśli Ci się niepodoba wątek i jeszzce czytasz. Pewnie jestes tak zakompleksiona, ze nawet w drogerii profesjonalistki od makijazu nie mogą Ci pomoc wybrac kolor. HATERS ALWAYS GONNA HATE!!

Gość Ewuś;
A czy może któraś z Was wie czy odcień early tan jest jaśniejszy od rich tan?? czy bardzo się od siebie różnią??

tez dlugo szukalam podkladu bezowego-albo byly z odcieniem rozu,zbyt pomaranczowe albo brazowe. o dluzszego czasu mam- l'oreal true match N4 BEIGE. zobacz ten?

Gość gość
Dziewczyny jeżeli komuś pasuje kolor Sand Beige 180 ale wydaje się że jest ciutkę za jasny to polecam 250 fresh beige!!! Jestem brunetką i mam średnią karnację, po wypróbowaniu w sklepie nr 180 do skóry suchej stwierdziłam że troszkę za jasny ale ostatecznie... Po czym znalazłam 250, wydawał się ciemny w buteleczce ale na twarzy IDEAŁ, warto wybróbowac go w sklepie.

Gość lisjaa
250 fresh beige to faktycznie świetny odcień! Jak macie już sprawdzone kolory to polecam kupować tutaj http://www.nocanka.pl/revlon-m-2.html podkłady Revlon mają bardzo dobrą cenę :)