Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pajeczyna

kurcze , boje sie!

Polecane posty

Gość pajeczyna

słuchajcie! dostałam prace i jutro mam sie stawic o 8! ciesze sie bardzo, bo szukałam bardzo długo, tylko BOJE SIE! to nie jest moja 1 praca w zyciu(pracowałam wczesniej ale byla redukcja etatow) wiec nie powinnam sie bac ale BOJE SIE IJUZ. CAŁA noc nie bede spac! a Wy jak radzicie aby dobrze wypasc w 1 dniu pracy???

Gość pajeczyna
nikt mnie mi nie doda otuchy...

hej, ja Cie rozumiem pamietam swoj pierwszy dzien pracy ( jakies 5 lat temu) bylam tak zestresowana, ze nawet do toalety nie poszlam, pierwszy dzien zazwyczaj jest najgorszy, bo nie wiesz co Cie czeka ale dobra rada, staraj sie nie pokazywac zdenerwowania, usmiechaj sie i badz mila i jak Cie o cos pytaja to odpowiadaj, o wszytsko pytaj, zobaczysz, swoj pierwszy dzien bedziesz milo wspominac aaa gratuluje dostania pracy :):):) a w jakim charakterze ta praca? jesli to nie tajemnica :) :)

Gość pajeczyna
dziekuje!!! sklep spozywczy. dorabiam sobie na studia a kazdy grosz sie teraz liczy

pajeczyna trzymam kciuki :) napisz wrazenia po pierwszym dniu :) i mówie, wiadomo, ze sie bedziesz stresowac, ale to na poczatku, pozniej zobaczysz, ze nawet nie bedziesz wiedziala kiedy czas zlecial czego bardzo Ci zycze :):)

Gość 21typ
heh tez jutro peirwszy dzien pracy na luzie to juz moja 4 praca