Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Feelings

Czy to ciąża a jak nie to co???

Polecane posty

Gość Feelings

Czesc dziewczyny mam pewien problem. Z mężem od roku staramy się o maleństwo. Niestety 4 miesiące temu poroniłam . I tu pojawia się problem od tygodnia mam zawroty głowy, mdłości, wymioty,ból w podbrzuszu i bolące piersi. Wszystkie objawy jak na początku poprzedniej ciąży. A jednak 2 testy wyszły mi negatywnie.Mam krótkie cykle 24 dniowe wiem że to dziwne ale owulacje w tym miesiącu miałam w ostatni dzień miesiączki.Do następnego okresu zostało mi 9 dni w sumie te testy zrobiłam dlatego że się strasznie źle czułam. Może któraś z was miała podobnie? Albo coś mi poradzicie. W sumie sama wiem że najlepiej do lekarza ale tak boje się znów zawieść...I jakoś czuje ulgę pisząc do was. Z góry dziękuje wam za odpowiedzi.Pozdrawiam cieplutko wszystkie mamusie i starające się kobitki:)

Gość a ja ci powiem tak
albo zrobiłaś za wsześnie testy....albo dopadła cię jakaś choroba....

Gość piszesz że
zostało ci 9dni do okresu???? chyba za wcześnie zrobiłaś test! po za tym może to objawy zbliżającego się okresu

Gość 876
czesc dziewczyny, a zrobienie testu dwa dni przed okresem i to wieczorem uwazacie za błąd? pliiiis o odp;-)

Gość ja zrobiłam 3 dni przed
planową @ bardzo czuły test, bo 10mlU/ml, gdy wszystkie inne Bobo testy, pre testy czy quick vue maja odpiero od 25mlU/ml i druga kreska wyszła praktycznie niewidoczna, że myślałam iż nie ma ciąży, a już 3 dni później były dwie grubaśne krechy

i ja robiłam z porannego moczu

Gość 876
dzieki za oddzew;-) ja tez taki czuły zrobilam i była ta druga kreska biała.. dziwna wiec pomyslalam ze to taka wypustka . czyli dopiero Ci wyszedłw dniu kiedy sie nie pojawiła @ .. ? no ja mam miec w czwartek 19stego..mam nadzieje ze sie nie pojawi..jak tak bedzie to zrobie test pare dni po spodziewanej@ ( jesli nie wystąpi)

Gość 876
no aja wieczorem.. i straciłam nadzieje

Idź jutro raniutko do laboratorium i zrób test z krwi. Po co tracic czas na denerwowanie się lub złudne nadzieje? Życzę ciąży, ale czasami tak jest, że jak bardzo chcemy to nie odczytujemy obiektywnie sygnałów wysyłanych przez nasza organizm i wszystko zdaje się mówić o ciąży :( POWODZENIA I TRZYMAM KCIUKI:)

Gość 876
Lady Luna może masz racje.. ale moje objawy wydają sie byc realne..gdyz juz bylam w ciązy. (tylko obumarła w 3 miesiacu). poczekam do czwartku. . wrzuce na luz;-) dzieki ;-*

no to życzę Ci tych dwóch kresek 19 listopada zwłaszcza jeśli jesteś jedną miłą osobą, która udziela się na topiku, którego tytuł zaczyna się na "C", bo go podczytuję;) a jeśli to nie Ty, to i tak życzę dwóch upragnionych kresek:) daj znać jak wynik, bo na pewno nie jest jeszcze po ptakach;)

Gość 876
tzn z tym czy jestem tą miłą osobą? ;-) hehe . No chce tych dwoch kresek..ale lepiej sie nie nastawiam.. ;-( ok,dam znac dalej jako 876. Dziekuje za ciepłe słowa;-*