Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedzacaprawienic

Panowie poradzcie mnie, żebym mogla zrozumiec co we mnie jest zle...

Polecane posty

Wymienie swoje najbardziej widoczne cechy charakteru i prosze powiedzcie co powoduje to ze ciagle jestem sama: - zaradna - mila - wyksztalcona - inteligentna - towarzyska - energiczna - pomyslowa - dominujaca - cierpliwa - uczuciowa - skryta - wrazliwa - rodzinna - religijna - wyluzowana - prawdomowna - szczodra - kochajaca ludzi i zwierzeta - niewybredna w jedzeniu i piciu, ani zadnych rzeczach materialnych - ceniaca klasyke - czasem marudzaca - czasem humorzasta - zminna w emocjach od placzu po smiech (ale tylko czasami) - lubiaca taniec, muzyke, sztuke - pewna siebie i swojej wartosci wygladam mniej wiecej tak: brunetka wysoka sredniej budowy smukla wlosy proste do pasa zawsze nienagannie ubrana w kant (przynajniej do pracy, bo po pracy dzinsy i koszula) lat 25 czekajaca na fajnego faceta, a mam tyle niepowodzen w milosci ze hej! nawet jeden taki szczurek po zawodowce wypial sie na mnie, nie rozumiem czemu tak jest,,, czemu za mna lataja, podrywaja mnie, a pozniej ich nie ma...

Gość i jeszcze zdesperowana

Gość a tzytzki masz

mam cycki spore, robiace duuuze wrazenie:D moze jestem troszke zdesperowana, moje np kolezanki wygladaja o wiele gorzej ode mnie i nie sa same, a mnie chwala i kobiety i mezczyzni i traktuja jak jakas figurke... pochwala, poklepia i wypinaja dupe wkurwia mnie to

Gość poka foooote
tych cyców , a najlepiej całej siebie :D

i jak zasiegnac porady jak nikogo normalnego najwyrazniej tutaj nie ma? :(

Gość bo ty z natury zolza jesteś
i wszyscy to wyczuwają!!!

Gość jak chcesz normalnej porady
to spytaj sie kogos kto ci zna :o myslisz czy nie ?

wcale nie jestem zolza, w wielu kwestiach mam swoje zdanie i silne postanowienie, ale nikomu nie robie tym na zlosc i zawsze ide na kompromis.

Gość a loda dobrze robisz

Gość fajny facet trochę za stary
na wszystko przyjdzie czas - nic na siłę Co nie znaczy, że nie należy próbować, ale nigdy wbrew sobie!!!

Twój problem polega na tym, że jesteś pewna siebie i znasz swoje zalety albo przynajmniej taką udajesz,a facetów takie panny odstraszają. Za dużo świadomości za mało nieporadności:)

Gość fajny facet trochę za stary
Niekoniecznie... zależy co kto lubi, jedni wola suche wióry inni puszyste, jedni wolą nidorajdy i zagubione słodkie idiotki inni odważne przebojowe kobitki.

Gość mimimichal
A mnie odrzuciłabyś na wstępie.

Gość hamowatyzawalacz
wedlug mnie to zależy jakie uzewnetrzniasz swoje wymagania czy nie czuli sie ze trza spitalać :) część cech na oko wydaje sie ze soba w sprzecznosci