Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutnyyyyy88

Wstydliwy problem, niemiły zapach

Polecane posty

Gość Smutnyyyyy88

Witam Zawsze gdy sie stresuje czy denerwuje zaczyna mi że tak powiem brzydko pachniec z okolic ud, chodzi o odbyt. Prawie sie to niezdazalo ale ostatnio zaczolem sie stresowac tym ze sie zaraz zestresuje i stresuje sie jeszcze bardziej. Kąpie sie 2 razy dziennie ale to nie od brudu tylko no własnie od czego? Po szkole czesto, lub tez gdy uciekne ostatnio czesto mi sie zdaza przez to, problem mija, stres odchodzi a ja czuje ze przeszło tylko w szkole tak mam. Wczesniej tego niemialem bo sie nie stresowałem. Naprawde niewiem co robic. Możecie sie smiac wyzywac ale moze jest jakas osoba ktora moze mi pomoc

Gość Smutnyyyyy88
Pisze serio jak mi nie pomozecie oleje szkole i będe siedzial całymi dniami w domu

Gość Smutnyyyyy88
Dobra zostalo mi olac szkole. Może sam sie z tego wylecze

Gość Pani gramatyka
Ja nie wiem, co zrobic. Troche ci wspolczuje, ale tylko troche, bo tak paskudnie piszesz, jakbys byl polanalfabeta. Ty specjalnie tak, czy jednak jestes polanalfabeta? A moze pierwszolkasista?

miałem kiedyś znajomego który miał podobny problem. Nie wiem czy sobie z nim poradził bo po paru takich śmierdzących przypadkach stwierdziłem że lepiej się kolegować z kimś fajniejszym. Miałem wówczas jakieś 10 lat i nie wiedziałem co to jest empatia... teraz też nie wiele o niej wiem więc zaraz Cię wyśmieję