Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monix92

Zniechęcił się - miał powód ?

Polecane posty

Gość Monix92

kręciłam jakiś czas z chłopakiem nazywał się Darek. cudownie mi z nim było i wgl. no i pewnego dnia poszłam z nim na osiedle do znajomych wypiłam jedno piwo 2 później 3 i 4 no i dla nie których może to być obciach ale wg. innych byłam nieźle najebana no ale nie wstydzę się tego pisze prawdę bo chce znać szczerą waszą opinie. no i zachowywałam się jak totalnaa idiotka ciągle chciałam więcej kumpeli ciągle brałam butelke. do darka ciągle ale chodz do mnie no prosze i wgl. i naprawde źle ze mną było z opini innych. no i od tamtego dnia darek się wgl. nie odzywa dzwoniłam do niego ale mowi że nie ma ochoty ze mną rozmawiać. unika mnie i wgl. od przyjaciółki dowiedziałam się że się podobno zniechęcil się tym moim zachowaniem. ciężko mi z tym przeprosiłam go ale nie wiem czy moge liczyć na przebaczenie wgl. unika wzroku i wgl. :( . rozumiem gdyby się obraził na mnie bo się do kogoś innego przylepiałam wtedy ale nie ja chcialam do niego przecież powinien się cieszyć akurat z tego faktu że wole jego a nie innego chłopaka. jestem 100% przekonana że ktoś mu coś nagadal na mnie tylko nie chce się do tego przyznać. nie wiem naprawde. wielee myśli przechodzi mi w tej chwili przez głowe. ale prosze powiedzcie czy miał powód by się zniechęcić do mnie. przecież tak dobrze było esh :(

Gość co to jest wgl.
?????????

Gość ja piertole
czy ty jestes uzalezniona od "w ogole"?? co do tematu kazdy normalny człowiek sie zachowuje jak cywilizowany a nie jak sie z kims spotyka i robi takie cyrki chlejac jak swinia to co wybacz ale chyba jestes mega gowniara

Gość chłopak chce mieć wartościową
dziewczynę a nie idiotkę, dziwkę i pijaczkę...

Gość Monix92
nie rozumiecie. ja nie jestem jakąś pijaczką . kur*wa pija bardzo sporadycznie takie coś miało miejsce jeden jedyny raz. ogółem było tego dnia wspaniale śmialiśmy się całowaliśmy i było znakomiecie idealnie mówiąc że zachowywałam się jak idiotka to nie wiem pisze tak bo mam już wielkiego doła. poprostu toczyliśmy bk. no i była pozytywna atmosfera dużo humoru i wgl.. odmieniło mu się jakoś dzien poźniej, czy póżniej nie wiem nie widziałam go od tamtego momentu dokładnie 5 dni. dzoniłam do niego po 3 dniach ale on że nie ma ochoty rozmawiać lub że nie ma czasu. ide do szkoły i totalna zlewka.

Gość Monix92
"poprostu toczyliśmy bk" - no bk ze wszystkiegoo no chodzi właśnie o to śmianie się kawały itp. ** sory za uniesienie wcześniej. poprostu nikt mnie nie rozumie .

Gość Monix92
No nie, teraz pacze usunal mnie ze znajomych z n-k :( To juz chyba naprawde koniec :( buuuu

Gość Monix92
Monix92 ""No nie, teraz pacze usunal mnie ze znajomych z n-k To juz chyba naprawde koniec buuuu "" na bank ja to pisałam ; // fajnie że ludzie potrafią się tylko nabijać z innych.

Gość wypiłaś 4 piwa i chcesz
uchodzić za porządna? No proszę cię...

Gość Monix92
no dobra... niech będzie, nie chce się kłócić z nikim. słabaa jestem, wychodzii na to że bez kitu jestem totalnie głupia, a tak mi na nim zależy esh. ; (

może zraził się, bo nie chce mieć dziewczyny, która ulegnie pokusie (jak ty- na piwsko), bo wie, że skoro uległa raz, to może i drugi. czyt.: może myśli, że jeśli zobaczysz lepszego chłopaka od niego to do niego polecisz.

Gość Monix92
to co mam od tak poprostu odpuścić, czy może mu przejdzie ?

Gość mnkjuxsdc
ja nawet jako dziewczyna to bym sie mega do twojej osoby zraziła;/ sory ale takie zachowanie ten chłopak musiał odniesc jako ze jestes taka własnie co mozna innego pomyslec o osobie która nie umie sie kontrolowac i obala 4 piwa jak jakas alkoholica??????Chłopak sie asekuruje zbrzydziłas go do siebie na banka i to bedzie cud jak on sie jeszcze do ciebie odezwie;/..Raz mi kolega opowiadał jak zaprosiłjako osobe towarzyszaca na wesele kolezanke i ta sie mu schlała i pozygała Nighy sie juz do niej nie odezwał;/ przykra prawda ale szczera

Gość obory to zes sobie jako dziewc
zyna ostro narobiła;/... chłopak jak sie schleje to to jakos ujdzie(choc tez jest lipa) ale jak laska tak sie doprawi to widac ze w głowie nie ma za dobrze i sie po pijaku jeszcze popisuje co innego wypic i np byc normalnym Chłopak sie ciebie teraz wstydzi, ja bym sie juz z toba nie spotkała Twoj czar w stosunku do niego prysł