Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DuzyProblem

Mam bardzo ważne pytanie do kobiet,dziewczyn.

Polecane posty

Gość DuzyProblem

Witam. Chciałbym was,kobiety o coś zapytać. Czy byłybyście w stanie kochać puszystego, żeby nie mówić grubego chłopaka? Mam problem,ponieważ mam 165cm wzrostu i prawie 80kg wagi. Próbuję sobie z tym radzić.Jestem przez to bardzo niesmiały, ponieważ boję się co myślą o mnie dziewczyny. Jakie wy macie do tego podejście,uważacie,że jestem w stanie znaleźć sobie dziewczyne ?

Gość moglbys byc kolegą
ale nie partnerem

Gość heheh waga swoją drogą
ale 165? :D :D :D

Gość niechcę żadnego kurdupla
dwóch juz wystarczy!!!

Gość dzieciaku idź
odrobić lekcje

Gość DuzyProblem
Z tym, że mam 14 lat ;]

Gość panna migotka 123
mnie nie robiłoby to chyba dużej róznicy... jasne, ze zalezy jak się wszystko razem "komponuje", czy pomimo "puszystosci" potrafisz się fajnie ubrać, przede wszystkim czy masz dystans do sobie i poczucie humoru... ja osobiscie lubię "miśków", bo sama mam czym oddychać i na czym usiąść jak to mówią ;) o chudzielców bym się tylko poobijała :p pozdrawiam!!

Gość skórki drobiowe
a moze ma któras z was moje pani na przepis na skórki drobiowe faszerowane

Gość korneeellla
ja jestem zajebista laska naprawde i kiedys zakochalam sie wlasnie w takim jak ty no moze troche wyzszym bo ja mam 175 a on mial gdzie 170 i byl nie puszysty byl gruby ale byl zajeisty pozdrawiam cie adrian:)

Gość DuzyProblem
Staram się ubierać luźnie ale nie z przesadą, aby jak najmniej było "to" widać, nie używam zbyt jaskrawych kolorów i staram się nie byc antypatycznym :)

Gość drtewtrw
skorki drobiowe nie obcinac paznokci dluuuugo albo nie wycinac skorek pozniej na patelnie skorki z piet i dodac paznokcie :)

Gość ne pewno sam wygląd
nie warunkuje powodzenia Ale może spróbujesz bardziej o siebie zadbac? Zwracać uwagę na to co jesz (chipsy i plastikowane żarcie odstawić), na basen pójść, na siłownię, pobiegać... Teraz jeszcze masz dość szybką przemianę materii - w wieku ok 18-20-25 lat faceci przestają tyle jeść i jeśli w wieku 14-16 lat mają spora nadwagę, to potem trudniej może byc zrzucić.

Gość kornelllia
musisz sprawiac wrazenie ze masz w dupie swoja tusze a nawet jest ci z nia dobrze:)