Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inesenceja

kiedy okres po porodzie - gdy nie karmi się piersią?

Polecane posty

Gość inesenceja

już 4 miesiące od porodu minęły a ja nadal bez okresu. Niby nie dużo, ale jak nie dostanę go, to oszaleję, bo wciąż mam schizy, że jestem w kolejnej ciąży... brr :(

Gość ja dostalam po 5
po 5 miesiacach

Gość ja dostalam po 5
wiesz jak sie martwisz to zrob test, mam nadzieje ze sie zabezpiezasz bo wiesz ze teraz szanse na druga ciaze sa bardzo wielkie, znam przypadek osobiscie gdzie kolezanka byla juz 3 miesiace po porodze w ciazy....

Gość inesenceja
zabezpieczam sie, ale tylko gumka, ale tylko na samą koncowke zakladamy. juz nie wyrabiam :|

Gość dostalam po 5
oj kobietko to zle bardzo robisz...... zrob test bo jak piszesz ze sie kochasz i na koncowke zaklada maz gumke to jest bardzo duze prawdopodobienstwo ze jestes w ciazy.... jesli lubicie to robic bez gumki to bierz tabletki i nigdy nie ulegaj namowom meza np jak on mowi ze tylko chwilke chce bez gumki , nie wiem co mam ci napisac, zrob jutro test i napisz co wyszlo i jak wyjdzie negatywny to skaczcie uz z ta gumka i wybierz sie po tabletki

Gość inesenceja
kobito, blagam - nie strasz mnie, bo se w łeb strzele........ a te 4 miesiące bez okresu jesazcze to nie norma? to rzeczywiście za długo? :|

Gość nieodpowiedzialna mama
jestem 4,5 miesiaca po cc karmie ale ostatnio zaszalelismy i teraz strasznie sie boje, ze moge byc znow w ciazy:/

Gość inesenceja
heh - to nic nam nie zostalo, tylko jutro kupic test i sie modlic...

Gość nieodpowiedzialna mama
ja jeszcze musze czekac bo to bylo w sobote:/ nie chce teraz drugiego dziecka, ale moglam myslec o tym wczesniej

ja dostalam dokladnie w dniu gdy konczyl mi sie 6 tydzien po porodzie, choc ciagle karmilam piersia ;) wg. mnie nie ma reguly :)