Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyyyyy6

jestem z facetem bo nie chce byc sama/

Polecane posty

Gość yyyyyyy6

jestem kilka miesiecy z facetem, zwiazek ten na pewno nie jest taki jaki chcialabym miec :( czuje sie niedoceniania i olewana, jednak jstem z nim bo wole chyba te namiastke milosci i bliskosci niz calkowita samotnosc :/ mysle czasem czy tego nie skonczyc, ale boje sie ze nikogo lepszego nie znajde i bede zalowac, ze juz nie mam chociazby tego co teraz....... Glupie nie??:|

Gość gfghh
normalne zachowanie dziewczynki... bo ktos ma a ty nie. spoko, a jak sie koles w tobie zakocha, to wtedy go zranisz... i takie jak ty nie dojrzaly do zwiazku.

Gość szach teraz
a jak cie zostawi bedzie mat idiotka

Gość mon123
to jest dosyc powszednie, nie wiem co poradzic

Gość andrea to biurwa rzeczna

Gość Hannelore
Ich hab genauso gemacht, und glaube - es lohnt sich nicht. Aber dazu musst du selbstvertrauen kriegen. dann gib dir zeit. sei alleine. freu dich. moege dich. dann wirst du IHN finden!

Gość aaaa...
dosc powszechne,tak jak ktos ci juz odpowiedzial..co nie oznacza ze to dobre i tak byc powinno, Zastanow sie czy warto czas arnowac na cos takiego..nie chcesz byc sama,ok rozumiem,ale takim kosztem..byc z kims, znosic humory i olewanie..albo udawac zwiazke..nie sznaowac uczuc drugiej osoby. Po co? zeby nie bys samotnym? ile masz lat? i chcialabym sie dowiedziec czy masz jakies znajomych,jaki jest twoj kontak z rodzicmi? to moze cos wyjasnic.. Pomysl nad tym czy ma to sens..nie jest to coc co chcesz,w jakis sposob sie meczysz,nie jestes sama..ale czy nie lepeij bys sama,decydowac o sobie,nie znosic humorow drugiej osoby..i powioli pozwolic sobie znalesc osobe ktora jest warta zebys z nia byla i budowla przyszlosc? pozdrawiam

Pomarańczowy no! I will talk as much as I want to and you can't do anything about it

Gość Hannelore
joa, das ist weit verbreitet - aber man kann viel dabei verpassen!